Közélet

Orbán Viktor: Az ellenzék olyan, mint a kolbász

Orbán Viktor: Az ellenzék olyan, mint a kolbász

2020. szeptember 21., hétfő
Orbán Viktor: Az ellenzék olyan, mint a kolbász

Miután a vírus a politikai gondolkodás fórumait és színtereit megtizedelte, beszéd helyett marad az írás – fogalmaz a kormányfő az őszi politikai évadot köszöntő dolgozata bevezetőjében – olvasható a Magyar Nemzet oldalán

Orbán Viktor az illiberális, a kereszténydemokrata, a konzervatív és liberális gondolkodás természetéről fejti ki gondolatait. A szerző rámutat: a liberális doktrína, beszédmód és stílusdiktátumok elleni lázadás medre egyre szélesedik.

A konzervatívok és kereszténydemokraták számára a legnagyobb kihívást és ellenfelet ma újra a liberálisok jelentik,

miközben folyamatos támadás alatt állnak legfontosabb értékeink, mint például a nemzet, a család és a vallási hagyományok – hívja fel a figyelmet.

A kormányfő írásának legizgalmasabb része talán az Európát megváltoztató négy gondolat bemutatása. Orbán Viktor kifejti azt is, hogy miért éppen Olaszországban dől majd el Európa jövője, és a biblikus hagyományaink melletti kitartás égető szükségéről is hangsúlyosan szól – olvasható az oldalon.

Az írás sorra veszi a vírus második hulláma elleni védekezés gyakorlati fogásait, és az első hullám hasznos tapasztalatait, illetve kitér az ellenzék mindent elutasító magatartására is.

A magyar ellenzék olyan, mint a kolbász

– írja Orbán Viktor, hiszen be van töltve és meg van darálva. 2022-re időközben feláll a Soros-hálózatot kiszolgáló baloldali népfront, így a globalista elit és a nemzeti ellenállás közötti harc még nem dőlt el – teszi világossá Orbán Viktor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.