Közélet

Migránsok szemetelik tele a hattyasi kiskerteket?

Migránsok szemetelik tele a hattyasi kiskerteket?

2020. január 6., hétfő
Migránsok szemetelik tele a hattyasi kiskerteket?

Felháborodott olvasónk elmondása szerint szeméthegyek tornyosulnak a hattyasi Tücsök utcában. A hulladékokat vélhetően illegális bevándorlók hagyják maguk után, legalábbis erre utal, hogy a szemét nagy része külföldi gyógyszeres dobozokból áll.

– Valahogy sajnos a kerítés ellenére is úgy tűnik, hogy beszivárognak az illegális bevándorlók és ezt a mocskot hagyják maguk után – kezdte levelét a neve elhallgatását kérő olvasó, akik fotókat is mellékelt az üzenetéhez. - Külföldi gyógyszerek: antibiotikum, fájdalomcsillapító, vazelin, saras ruhák, cipők, hátizsák, fém kiskanál, egyéb hulladékok és emellett ürülék is található a Tücsök utcában. Mindezt kisgyerekes családok lakta területen, a házak előtt – tette hozzá.

 

Korábban megírtuk

, hogy Szeged drága háborút vív az illegális szemétlerakókkal, mert egyre nehezebb feladat “megtalálni” a pénzt a takarításra; szemétből viszont akad bőven a városban.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.