Közélet

Kampányba kezdett az Együtt – Szegeden is bemutatták újságjukat

Kampányba kezdett az Együtt – Szegeden is bemutatták újságjukat

2017. május 5., péntek
Kampányba kezdett az Együtt – Szegeden is bemutatták újságjukat
egyutt_orszagjaras01_gs

„A cselekvő ellenzék” – ez a címe annak a harminckét oldalas kiadványnak, amelyben az Együtt bemutatja politikusait, s amelyet az ország hetven városába utcai kitelepüléseken terjesztenek egy kampány keretében.

Az Együttnek országszerte vannak helyi szervezetei, illetve önkormányzatokban is vannak képviselőik, s ők nemcsak papíron léteznek, hanem helyben cselekszenek, részt vesznek a közéletben, és feltárják a hatalom visszásságait – mondta

Nagy Sándor

, az Együtt választókerületi elnöke a Dugonics téren, ahol bemutatták „A cselekvő ellenzék” címet viselő újságjukat. A kampány keretében a 32 oldalas kiadványukat osztogatják minden helyszínen, amelyben bemutatkoznak politikusaik.

Berkecz Balázs

, az Együtt alelnöke arról beszélt, hogy míg Szegeden a városépítésben vesz részt a párt, hiszen Nagy Sándor alpolgármester, másutt markáns ellenzékként lépnek fel. „A cselekvő ellenzékiség reményt ad, s ez az, ami változáshoz fog vezetni. Mi nem adtuk fel 2018-at, azt gondoljuk, hogy azzal a fajta pólusképzéssel, amit Juhász Péter meghirdetett, le lehet váltani a Fideszt” – közölte az alelnök. A 32 oldalas, 100 ezer példányban gyártott újságban szereplő politikusokat

ITT

ismerheti meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.