Közélet

Csokoládét adományoztak a szegedi rendőrök az ÁGOTA Alapítványnak

Csokoládét adományoztak a szegedi rendőrök az ÁGOTA Alapítványnak

2016. december 2., péntek
Csokoládét adományoztak a szegedi rendőrök az ÁGOTA Alapítványnak
csokit_vittek_rendorok_agota04_gs

Hatvanhat tábla csokival járult hozzá az ÁGOTA Alapítvány gyűjtéséhez a Szeged Rendőrkapitányság. A rendőrök az eseti adomány mellett rendszeresen tartott prevenciós előadásokkal is segítik az alapítvány munkáját.

Az Állami Gondoskodásban Élő és Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért Alapítvány és a Szegedi Rendőrkapitányság együttműködése hosszú múltra tekint vissza, ezúttal a kékruhások által felajánlott hatvanhat tábla csoki képében érkezett a támogatás, melyet

Csala-Pellek Borbála

őrnagy és

Horváthné Cserfalvi Ilona

százados vitt el az ÁGOTA Csongor téri Kulturális és Közösségi Központjába. "Az elmúlt időszakban igyekeztünk az alapítvány minél több programjára rácsatlakozni és minél aktívabban részt venni, ennek jegyében szeretnénk hozzásegíteni az ÁGOTA Alapítvány ahhoz, hogy össze tudják gyűjteni a kitűzött ezer tábla csokoládét" - mondta el hírportálunknak Csala-Pellek Borbála. AZ összegyűlt csokit december hatodikán az ÁGOTA Mikulás fogja szétosztani. "Köszönettel tartozunk, nem csak a csokiért, hanem azért is, mert hosszú ideje nyújtanak segítséget a rend őrei különböző prevenciós programokkal, interaktív előadásokkal a bűnmegelőzésről vagy az áldozattá válás megelőzéséről" - fogalmazott

Balogh Zsolt

, az ÁGOTA Alapítvány egyik vezetője. Hozzátette: a bűnmegelőzési programok célja az, hogy a fiatalok ne féljenek a rendőröktől, merjék megkeresni őket, merjenek tanácsot kérni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.