Közélet

Szeretetadomány érkezett a szép­korúak otthonába + FOTÓK

Szeretetadomány érkezett a szép­korúak otthonába + FOTÓK

2015. december 22., kedd
Szeretetadomány érkezett a szép­korúak otthonába + FOTÓK
rotary_idosek

A Rotary Klub Szeged-­Tisza jóvoltából két fenyőfát, egy mázsa almát, mintegy 40 kg banánt, 20 kg mandarint valamint teafüvet, bejglit és szaloncukrot kaptak ajándékba a Bálint Sándor Szeretetotthon lakói.

„Immár 11. alkalommal jött el hozzánk a Szeged-­Tisza Rotary vezetősége, hogy adományokkal segítse a Megváltó születését váró időszakot. Olyan emberek érkeztek a szeretetotthonba, akik ebben az anyagias világban a legszebb érzésnek a szeretetet tartják, és figyelmüket az idősek felé fordítják” – mondta köszöntőjében

Ritz Judit

a Bálint Sándor Egyházmegyei Szeretetszolgálat főigazgatója. Majd hozzátette: „Hajlamosak vagyunk arra, hogy a karácsonyi készülődés közepette kissé megfeledkezünk az idősekről, a betegekről. Éppen ezért örömmel tölt el, hogy a rotarysták ezúttal sem feledkeztek el otthonunk lakóiról.”

Zsótér Brigitta

, a Rotary Klub Szeged­Tisza képviselője köszöntőjében arról beszélt, hogy a klubtagok feleségei örömmel támogatták az adományozás ötletét, és sokan közülük segédkeztek a gyümölcsök, a szaloncukor vagy éppen a bejgli beszerzésében. „Bízunk benne, hogy hosszú évekig tudunk még ajándékot hozni az otthonban lakó időseknek.” ­ zárta gondolatait Zsótér Brigitta. A Bálint Sándor Szeretetotthon kápolnájában rendezett ünnepséget –

Sutka István

prefektus vezetésével ­ a Szent Gellért Szeminárium kispapjainak gregorián énekekből összeállított műsora zárta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.