Közélet

Díjesővel jutalmazták az algyői MOL-csoport dolgozóit + FOTÓK

Díjesővel jutalmazták az algyői MOL-csoport dolgozóit + FOTÓK

2015. június 26., péntek
Díjesővel jutalmazták az algyői MOL-csoport dolgozóit + FOTÓK
mol_unnep20_gs

Ötven év telt el az első algyői kútfúrások óta, ez idő alatt a régió a hazai energiabiztonság egyik legfontosabb szimbólumává vált. A MOL, ami az algyői olajmezőn termeli ki a hazai kőolajmennyiség harmadát, jubileumi éve alkalmából 25 kiváló dolgozóját bronzplakettel jutalmazta.

Hűségüket, kitartásukat és munkájukat köszönte meg

Hernádi Zsolt

, a MOL-csoport elnök-vezérigazgatója annak a 25 egykori dolgozónak, akik az algyői kőolaj- és földgázmezőn dolgoztak. Az ünnepelteket, a jelenlegi dolgozókat és családtagjaikat pénteken látták vendégül a Szegedi Nemzeti Színház falai között, hogy a közel egyórás ceremónián közösen emlékezzenek a Tisza-parti város tőszomszédságában található telep elhivatott szakembereire. Mint azt Hernádi Zsolt köszöntőbeszédében kiemelte, a kerek évforduló lehetőséget teremt arra, hogy visszatekintve az időben számot vessenek a kezdeti időkről, a MOL-csoport sikereiről. "Algyő ma több mint munkahely, hiszen sokan itt szerezték meg első szakmai tapasztalataikat" - fogalmazott az elnök-vezérigazgató, majd úgy folytatta, számos egykori munkatárs nyugdíjazásáig az algyői üzemben dolgozott, s gyermekit is szívesen terelte a hivatás felé.

mol_unnep04_gs

Hernádi Zsolt és

Szakál Tamás

, a MOL Magyarország Kutatás-Termelés Igazgatója a következő munkatársaknak adott át bronzplakettet:

Juratovics Aladár

(posztumusz emlékplakett),

Pozsgai János

(posztumusz emlékplakett),

Boros József

és

Boros Józsefné

(posztumusz emlékplakett),

Klemann Péter, Dávid Péterné Irén, Dank Viktor, Valastyán Pál, K. Szabó Sándor, Tatár Attila, Egri László, Török Miklós, Horváth Tibor, Szakál Józsefné Aranka, Kristóf Miklós, Balaicz Tibor, Petróczi István, Ungor Imréné, Szalóki István, Fignár András, Csikós László, Müller József, Deák Antal, Matuszka Szilveszter, Szabó Zsuzsanna, Ádászné Szűts Anna

. Az algyői telephely az elmúlt fél évszázad alatt több ezer embernek adott munkát. A vállalat az évforduló alkalmából egy

Déri Miklós

által készített portrésorozattal köszönte meg dolgozóinak a kiemelkedő munkát és hűséget, mely tárlatot a Reök-palota előtti téren állítottak fel.

Huszonöt algyői dolgozóját köszöntette a MOL-csoport pénteken.http://szegedma.hu/?p=549962

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 26.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.