Közélet

Kábeltolvajokat fogtak el Makón

Kábeltolvajokat fogtak el Makón

2015. április 18., szombat
Kábeltolvajokat fogtak el Makón

Mintegy 70 méter hosszú rézkábelt tulajdonított el egy apátfalvi és egy magyarcsanádi lakos Makó egyik telephelyéről április 15-én.

A megalapozott gyanú szerint a 27 éves

A. Sándor

társával, a 38 éves

G. Zoltánnal

a telephely kerítését átmászva jutottak be az ingatlan területére és onnan egy teljes kábeldobot loptak el. A gyanúsítottak letekerték a 70 méter hosszú rézkábelt, a dobot pedig a közelben lévő szántóföldön hagyták. A makói nyomozók az adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként másnap elfogták és a Makói Rendőrkapitányságra előállították a két gyanúsítottat. A. Sándor és G. Zoltán beismerő vallomás tettek. Utóbbi terhelt egy korábbi bűncselekmény elkövetését is beismerte. Elmondta a rendőröknek, hogy április 2-án egy földeáki transzformátor állomásból 200 liter transzformátor olajat lopott el. A gyanúsítottak ellen lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.