Közélet

Új autókat kaptak a Csongrád megyei rendőrök + FOTÓK

Új autókat kaptak a Csongrád megyei rendőrök + FOTÓK

2015. február 26., csütörtök
Új autókat kaptak a Csongrád megyei rendőrök + FOTÓK
rendorautok_atadasa06_gs

Škoda, Mercedes és Audi típusú autókkal bővült a Csongrád megyei rendőrök gépparkja. Az összesen 89 járművet csütörtök délelőtt ünnepélyes keretek között adta át Papp Károly altábornagy, az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője.

A nyolcvankilenc új szolgálati jármű egy része a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság udvarán sorakozott fel csütörtök délelőtt. Az autók a megye több rendőrkapitányságán váltják fel az elavult gépparkot, az indítókulcsokat

Papp Károly

altábornagy, az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője adta át jelképesen

Zélity Lászlónak

, a szegedi rendőrkapitányság vezetőjének. "Ahogy Magyarország újkori történelmét is '89-től írjuk, ugyanennyi új gépkocsi segíti majd a megye rendőreinek munkáját" - mondta az ünnepélyes átadón

Lukács János

dandártábornok, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője. 11 Mercedes-Benz Sprinter, 20 Škoda Octavia, 19 ŠKODA Yeti típusú járművel bővült a géppark, illetve további 12 darab járőrgépkocsi, 22 bűnügyi ügyintéző gépkocsi valamint 5 darab egyterű tehergépkocsi áll a rendőrök rendelkezésére. Mindegyik korszerű felszereléssel és modern biztonsági tartozékokkal járul hozzá a sikeres munkavégzéshez. A járműveket a Schengen Alapból a rendőrség pályázataiból finanszírozták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.