Közélet

Sipos Attila az embereket kívánja képviselni

Sipos Attila az embereket kívánja képviselni

2014. október 2., csütörtök
Sipos Attila az embereket kívánja képviselni
DSC_2862

Élelmiszer-adományt osztottak a 14-es körzetben (Északi városrész II.-Felsővárosrész-Belvárosrész) a Lakótelepi Emberek Érdekképviseleti Társulása Egyesület támogatásával. Sipos Attila képviselőjelölt elítélte az adományozáson való gúnyolódást, mint lapunknak elmondta, az emberek pozitívan fogadják a L.É.T. segítségnyújtását.

Zajlik az élet az Északi városrészben,

Sipos Attila

is részt vett a L.É.T. - Lakótelepi Emberek Érdekképviseleti Társulása Egyesület élelmiszerosztásán. „Ellentétben a jelenlegi városvezetés véleményével, kommunikációjával, a szegedi emberek nemcsak igénylik az általunk adományozott élelmet, hanem néhány esetben a napi betevőjüket biztosítja a kevéske burgonya és hagyma” – mondta el Sipos Attila, a 14-es körzetben a kormánypártok és a L.É.T. által támogatott önkormányzati képviselőjelölt. „Bár a regnáló polgármester összemossa az adományozást a kampánnyal, tudni kell, hogy a

Kothencz János

által létrehozott L.É.T. Egyesület immár hat éve oszt élelmiszert a lakótelepeken élőknek” – tette hozzá a képviselőjelölt. Sipos Attila felhívta a figyelmet arra, hogy a korábbi ígéretekhez híven kibővítették a L.É.T. működési területét, a 14-es számú választókörzetben, először jótékonykodtak a mostani alkalommal például az Osztrovszky, a Tündér és a Csuka utcában. „Az élelmiszerosztáson való gúnyolódás a szocialista városvezetést minősíti, ebből kitűnik, hogy ők nem az emberekért dolgoznak” – fejtette ki Sipos Attila. A képviselőjelölt hozzáfűzte, hogy a gúnyt és az arroganciát szeretné megváltoztatni azzal, hogy nem elsősorban a város, hanem az ott élő emberek lépviseletét szeretné elvállalni. „Lényegesnek tartom, hogy a L.É.T.-es adományozások, rendezvények nem az ellenfeleink által oly szívesen emlegetett politikai kampányt szolgálják, mivel a kampány előtt is osztottunk és a kampány után is tervezünk adományozni” – mondta el a a Déli Szónak, utalva az október huszadikára tervezett L.É.T.-es almaosztásra. „Nagyon jól jött a mostani segítség, és várom a következő alkalmat” – hálálkodott egy, az Északi városrészben élő nyugdíjas. „Bevallom, a nyugdíjamból ritkán telik friss zöldségre és gyümölcsre, a rezsi kifizetéséhez is szükség van a lányom segítségére” – panaszkodott az idős hölgy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.