Közélet

Hetven borász költözött ki a Dóm térre + FOTÓK

Hetven borász költözött ki a Dóm térre + FOTÓK

2014. szeptember 17., szerda
Hetven borász költözött ki a Dóm térre + FOTÓK
DSC_2216

Szerda délután szüreti bállal nyitotta meg kapuit a Bor tér: hetven borász, kézműves vásár és gasztronómiai különlegességek várják a Dóm térre kilátogatókat.

Szeged hat egykori szőlőtermelő területeiről szekéren szállították a szőlőt a Fogadalmi templom szomszédságába, ahol szerda délután szüreti mulatsággal vette kezdetét a Bor tér. A kellemes, kora őszi időben ezrek látogattak ki a dóm térre, ahol ismét a szőlő nedűjével telt meg: hetven borász kínálja portékáit, emellett kézműves termékek és ínyenc falatok között válogathattak a kilátogatók. Két színpadon helyi zenészek és fiatal tehetségek lépnek fel, lesz táncház és prímás találkozó, de koncertezik például zenekarával

Veres Mónika

, a Komoly Férfiakkal kiegészülve

Bornai Tibor

és

Malek Andrea

is.

Cseh Tamás

-emlékestet is rendeznek,

Mohamend Fatima

is színpadra lép, a zárónap sztárvendége pedig Chalie lesz. A zenélő óra alatt az első világháború kitörésének századik évfordulója kapcsán egy kiállítást is megtekinthetnek az érdeklődők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.