Közélet

Vásárhely gazdasági potenciálja indokolta az új kamarai iroda megnyitását

Vásárhely gazdasági potenciálja indokolta az új kamarai iroda megnyitását

2014. július 24., csütörtök
Vásárhely gazdasági potenciálja indokolta az új kamarai iroda megnyitását
vasarhelyi_gazdasag_01

Csütörtök délelőtt Almási István, Hódmezővásárhely polgármestere és Nemesi Pál, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke közösen vágta át a nemzeti színű szalagot a kamara új, hódmezővásárhelyi irodájában, a Lánc utcán, amely az első, a megyei szervezet saját tulajdonában lévő iroda a megyeszékhelyen kívül - írja a promenad.hu.

Az új irodában a korábbi egy munkatárs helyett ketten intézhetik a vállalkozások ügyeit, valamint az irodahelyiség mellett kialakítottak egy informatikai és multimádiás eszközökkel felszerelt tárgyalót is, amely akár megbeszélésekre, kisebb konferenciákra, vagy akár képzésekre is a helyi vállalkozók rendelkezésére áll.

Nemesi Pál

elmondta: Hódmezővásárhely gazdasága komoly potenciállal bír a megyében, ezért is döntött a kamara a korábbi bérelt iroda helyett saját tulajdonú ingatlanba való költözésről a városban. A Vásárhelyen működő és fejlődő, kétezer egyéni és társas vállalkozás számára a kamara az általuk befizetett díjakon felül juttat vissza a biztosított szolgáltatásokon keresztül, és az új iroda lehetőséget ad arra, hogy a kamara a kor követelményeinek megfelelő nagyságú területen korszrű felszereltséggel, 27 milliós költségvetésből kialakított képvisleti irodában végezze tevékenységét.

Almási István

elmondta: a városnak fontos partnerei az itt működő vállalkozások, ezért is lényeges, hogy kiegyensúlyozott, átlátható és jól működő kapcsolatot tartson fenn velük a település vezetése, és lényegesnek nevezte, hogy az önkormányzat és a kamarai tagok szándékai szinkronban legyenek.

vasarhelyi_gazdasag_02

– Az új iroda megnyitása több mint helyszínváltozás, inkább egy új időszaknak is a kezdete – fogalmazott a polgármester, utalva arra, hogy a helyi vállalkozások a jövőben magasabb színvonalú kiszolgálásban részesülhetnek. A megnyitón

Hajdú József

vállalkozó megállapította: az új kamarai iroda építési munkái magas színvonalon készültek el, és azáltal, hogy a belvárosba került a képviselet, a térség vállalkozói is könnyebben elérhetik annak szolgáltatásait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.