Közélet

Tejes finomságok: joghurt mellé készüljön kiskanállal!

Tejes finomságok: joghurt mellé készüljön kiskanállal!

2014. május 26., hétfő
Tejes finomságok: joghurt mellé készüljön kiskanállal!
joghurt01_gs

Folytatódik a SZEGEDma.hu ínycsiklandozó sorozata. Ezúttal a Lipóti Pékség éhségűző finomságait, a natúr és gyümölcsös joghurtokat mutatjuk be. Vigyázat, extra nagy gyümölcsdarabok!

Az orvos is azt ajánlja, antibiotikum-kúra után együnk sok joghurtot, mert segítségével hamarább felerősíthetjük immunrendszerünket, ráadásul védhetjük magunkat a további fertőzésekkel szemben is. Ha pedig a fogyókúra ideje alatt környékezi meg az éhségszörny, szintén érdemes a tizenegyféle ízben kapható krémes finomságokhoz nyúlni. Natúr, epres, sárgabarackos, málnás, áfonyás, erdei gyümölcsös, meggyes, fekete szedres, sőt, még piros ribizlis is kapható a hűtőpultokban. Az ízek legjava színes réteget képez a doboz alján: kiskanállal elkeverve a legjobb. A cikk megjelenését támogatta a szegedi

Lipóti Pékség és Tejeskávézó

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.