Közélet

Nívódíjjal tüntettek ki egy szegedi szakiskolát

Nívódíjjal tüntettek ki egy szegedi szakiskolát

2014. május 22., csütörtök
Nívódíjjal tüntettek ki egy szegedi szakiskolát

Három dél-alföldi intézmény is nívódíjat kapott a Tempus Közalapítványtól. A Katedra Gimnázium (Kecskemét), a Hansági Ferenc Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakiskola és Szakközépiskola (Szeged) és a Békés Megyei Kormányhivatal – Munkaügyi Központ uniós projektje kapta meg az elismerést.

Több mint 300 pályázat közül választották ki a Tempus Közalapítvány által felkért szakértők azt a 13 projektet, amelyek 2014-ben Nemzetközi együttműködési kultúráért nívódíjat kaptak. A példaértékű és színvonalas együttműködések az Európai Unió Comenius, Leonardo, illetve Grundtvig programjának támogatásával valósultak meg. Az elismerésben olyan közoktatási, szakképzési és felnőttoktatással foglalkozó intézmények részesülhettek, amelyek európai együttműködések keretében, kiváló projektmenedzsment tevékenységet folytatva dolgoztak fel egy-egy témát, és az általuk elért eredmények a szervezeti kultúra egészére kiemelkedő hatással voltak. A Nemzetközi együttműködési kultúráért nívódíjjal elismert projekteket bemutató kiadvány

a következő linken

érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.