Közélet

Szegedi partnertalálkozó a hazai minőségi termékekért

Szegedi partnertalálkozó a hazai minőségi termékekért

2014. március 17., hétfő
Szegedi partnertalálkozó a hazai minőségi termékekért
Acsay Lajos előadása

Március 14-én Szegeden rendezték meg a II. Vitaricum Partnertalálkozót, melyen több mint 150 hazai termelő, agrárgazdasági szakember és nagykereskedelmi üzletlánc jeles képviselője vett részt.

A rendezvényt

Kispál Ferenc

, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád Megyei Szervezetének elnöke és

Német Ferenc

, a Tisza Lajos Közéleti Egyesület elnöke nyitotta meg. Az Agrárgazdasági Kamara helyi képviseletének vezetője megnyitó beszédében elmondta: a Kamara a hazai termelők érdekvédőjeként minden olyan kezdeményezést támogat, mely új esélyt ad a magyar vidéknek, az ott élő és dolgozó embereknek. „Nemzetpolitikai jelentőségű, hogy a falvakban élő embereknek lehetőségeket teremtsünk, hogy támogassuk azokat az ötleteket, melyek megvalósulása biztosítja a vidéki lakosság helyben maradását és megélhetését. Üdvözöljük az alulról jövő kezdeményezéseket, a minőségi magyar termékek érdekében tett összefogást.” – hangsúlyozta Kispál Ferenc. Az eseményen

Acsay Lajos

a Vitaricum tulajdonosa tájékoztatót tartott a márka piaci bevezetéséről, továbbá bemutatta a cég társadalmi felelősségvállalás jegyében létrehozott TÉT (A Te életed a Tiéd) Alapítvány működését. A szervezet azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtson rászoruló gyermekeknek, családoknak, és a társadalmilag kulcsfontosságú kérdések megoldásához tevékenyen járuljon hozzá. A 2013. évben alapított Vitaricum védjegy egy kimagasló minőséget garantáló - hazai termelői bázisra épülő - márka, mely a tudatos fogyasztói kör igényeit szolgálja ki. A Vitaricum vezetése a piac valamennyi résztvevőjével együttműködésre törekszik, ezért az őstermelők és kistermelők mellett, családi gazdaságok, üzletláncok, szuper- és hipermarketek vezetésével köt megállapodásokat, lép szövetségre a vásárlói igények széleskörű kielégítése érdekében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.