Közélet

A Rongyban szurkolja végig a Super Bowl döntőt a Szeged Bats! + VIDEÓ

A Rongyban szurkolja végig a Super Bowl döntőt a Szeged Bats! + VIDEÓ

2014. január 30., csütörtök
A Rongyban szurkolja végig a Super Bowl döntőt a Szeged Bats! + VIDEÓ
metlife_stadium

Super Bowl menüvel, italakcióval és egy hatalmas kivetítővel készül a Rongy Kocsma az NFL-döntőre vasárnap. Az Egyesült Államok legnagyobb sportünnepének számító eseményét a Szeged Bats csapata is a helyszínről követi figyelemmel. Szurkolj te is a szegedi amerikaifutball-csapattal!

Az Egyesült Államok legnagyobb sportünnepére kerül sor a vasárnapi Super Bowl-döntővel, amikor világszerte tízmilliók követik majd figyelemmel a Denver Broncos és a Seattle Seahawks összecsapását. Az izgalmakról nekünk sem kell lemondanunk, a Rongy Kocsma kivetítőjén ugyanis élőben követhetjük a meccset. Este hét órától várja vendégeit a kocsma, ahol Jim Beam akcióval (380 Ft/4cl), Super Bowl menüvel (990 Ft, hamburger és sült krumpli, ízlés szerint üdítővel vagy sörrel) csábítják a tengerentúli sport kedvelőit. Idén harmadik alkalommal a Rongyban szurkolja végig az NFL-döntőt a Szeged Bats amerikaifutball-csapat is, várnak mindenkit szeretettel a sporteseményre! Részletekért klikkelj a kocsma

Facebookos eseményére!

http://www.youtube.com/watch?v=f5P_O2YLBj0

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.