Közélet

Egymillió forintnyi élelmiszert osztott szét Nógrádi Tibor + FOTÓK

Egymillió forintnyi élelmiszert osztott szét Nógrádi Tibor + FOTÓK

2013. december 23., hétfő
Egymillió forintnyi élelmiszert osztott szét Nógrádi Tibor + FOTÓK
karacsonyi_csomagosztas14_gs

A Móra iskolában osztott délelőtt ajándékcsomagokat Móraváros képviselője, Nógrádi Tibor, de Szentmihályra, Kecskésre, a hajléktalanokhoz és a szegény cigány családokhoz is ellátogatott.

"Immár második éve segít az ünnepek közeledtével a rászorulókon egy móravárosi vállalkozó,

Bíró Gyula

, aki egymillió forint értékben vásárol ajándékokat, ez kétszáz darab ötezres csomag, amelyben olyan alapvető élelmiszerek vannak, melyek sokat segíthetnek a rászoruló családoknak a karácsonyi készülődésben. A csomag tartalmaz többek között étolajat, cukrot, lisztet, tésztát, lencsét, szárazbabot, kávét, teát, édességeket, egy kiló mandarint, sós kekszfélét, mogyorót stb. Remélem, hogy azoknak a családoknak, akiknek az asztalára kerül ebből a csomagból készült étel, annak szebbé, könnyebbé tudtuk tenni az ünnepet" - nyilatkozta portálunknak

Nógrádi Tibor

önkormányzati képviselő. A felajánlásban a vállalkozó gyermekei is kivették a részüket,

Barbara

,

Liliána

és

Benjamin

a csomagok kiosztásában segédkeztek. A képviselő Szentmihályra és Kecskésre is visz a csomagokból, külön kiemelte, hogy a Délmagyarország székháza mellett élő hajléktalanoknak is ad egy-egy adagnyi élelmiszert és a cserepes sori szegregátumban élő roma családok mindegyike is kap majd. Nógrádi hangsúlyozta, hogy a felajánlás mellett magánforrásból és a képviselői keretéből is adományoz majd a körzetében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.