Közélet

A SZEGEDma nyerteseivel robogott Bécsbe az élményvonat + FOTÓK

A SZEGEDma nyerteseivel robogott Bécsbe az élményvonat + FOTÓK

2013. december 3., kedd
A SZEGEDma nyerteseivel robogott Bécsbe az élményvonat + FOTÓK
advent_becs02

Egyenesen a császárváros karácsonyi forgatagába szállította a SZEGEDma hírportál nyerteseit a Szegedről kifutott Advent Expressz. A vonat utasai kastélyt látogattak, megkóstolták az adventi vásár különlegességeit és remekül szórakoztak az Orfeum kocsi zenés mulatságán.

Élménydús kirándulásról tértek vissza az

Advent Expresszre

jegyet nyert olvasóink. A vonat szombat hajnalban futott ki Szegedről és egyenesen a bécsi karácsonyi forgatagba repítette utasait, akik bebarangolhatták az ünnepi gúnyát öltött császárvárost, életre szóló élményekkel gazdagodva. Igazi kulturális kavalkád fogadta úticéljukon a kirándulókat, Európa összes nyelvét felismerhették a Rathausplatzon végigsétálók. Körbesétálhattak a schönbrunni kastély kertjét, a Maria-Theresien-Platz standjainál pedig karácsonyi különlegességekből kóstolhattak, ajándékokat vásárolhattak. Szerencsére az égiek is kegyesek voltak a kirándulókkal, akik kellemes, napfényes novemberi időben barangolhatták be az osztrák fővárost. Az élményvonat különlegessége, hogy nem csak az úticél, de maga az utazás is kellemes kikapcsolódást biztosít. A személyzet az indulástól kezdve leste az utasok minden kívánságát: "welcome drink" gyanánt áfonyapálinkával melengették meg magukat induláskor és szendvicsfalatokkal verhették el éhségüket. Jól fogyott a csokoládés roló és a sok-sok finomság is - kellett az energia, hiszen az Orfeum kocsiban hatalmas mulatságot tartottak, aki bírta még szusszal, annak hazáig húzták a talpalávalót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.