Közélet

Olvasói levél: Botka ne mutogasson a Bartha-korszakra!

Olvasói levél: Botka ne mutogasson a Bartha-korszakra!

2011. november 23., szerda
Olvasói levél: Botka ne mutogasson a Bartha-korszakra!

Papp Zoltán egykori önkormányzati képviselő nyílt levélben reagált a városháza sajtóosztályának tegnapi közleményére.

Papp Zoltán

korábbi önkormányzati képviselő (1998-2002), illetve önkormányzati cégvezető nyílt levélben reagált

a városháza sajtóosztályának tegnapi közleményére

. A nyilatkozatot alább változtatás nélkül közöljük. "Mélységesen felháborít, hogy a 9. éve hatalmon lévő Botka László polgármester közel 10 év után is a 'Bartha-korszak'-ra mutogat vissza.

Botka Lászlónak

és a sajtóosztályának a saját teljesítményével és döntéseivel kellene foglalkozni, nem egy 10 évvel ezelőtti, más körülmények közötti időszakkal. Botka László és csapata a 2002-es hatalomra kerülésekor éppen eleget citálta, a 'Bartha-korszak', annak döntéseit és az akkori résztvevőket. Igazán abba lehetne hagyni a visszafele mutogatást, és Botka Lászlónak a saját alkalmasságát bizonyítani nap mint nap a alakosság előtt. Szomorú, hogy Botka László a 'Bartha-korszak'-ra való visszamutogatásával kívánja elterelni a figyelmet a valós MAI problémákról. Többek között arról, hogy a Dózsa utcai parkoló részben azért kihasználatlan, mert a városházi dolgozók a Széchenyi tér és környéki utcáit veszik/vehetik igénybe parkolásra, miközben azon helyekre lenne fizetős igény is. Javaslom Botka Lászlónak, hogy saját munkájával és döntéseivel foglalkozzon a jövőben, és a 'Bartha-korszak'-ot hagyja megítélni az utókornak" - áll Papp Zoltán közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.