Közélet

Véget ért a VI. Coop Rally

Véget ért a VI. Coop Rally

2011. szeptember 17., szombat
Véget ért a VI. Coop Rally

Befejeződött a Coop Rally, amelynek során újságírók és szakemberek ismerkedtek az ország északi és déli régiójának élelmiszeripari és kiskereskedelmi cégeivel. A 94 autó és az újságírókat szállító sajtóbuszok mintegy 600 kilométert tettek meg a térségben, és 8 helyszínen megállva tájékozódtak a helyi vállalatok munkájáról, tevékenységéről.

Csepeli Lajos

, a Coop Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke az MTI-nek az eseményt értékelve kiemelte: a magyar vásárlók egyre inkább keresik a minőségi magyar termékeket, ezért tűzte zászlajára a Coop Rally immár hatodik alkalommal, hogy a minőségi magyar termékek gyártóit megismertesse a szakemberekkel és a sajtó képviselőivel. A rendezvény az igazgatósági elnök szerint elérte célját, ugyanis a helyszíneken olyan cégek mutatkoztak be, amelyek kiváló és országosan is ismert termékeket állítanak elő, például Bőcsön a Borsodi sörgyár, Szikszón a Hell Energy Kft., Martfűn a Bunge Zrt., Szentesen a Hungerit Zrt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.