Közélet

Virtuális túra a megújult újszegedi fürdőkomplexumban

Virtuális túra a megújult újszegedi fürdőkomplexumban

2010. március 15., hétfő
Virtuális túra a megújult újszegedi fürdőkomplexumban

A több mint 6 milliárd forintos beruházás eredményeként a szegedi Belvárosi híd újszegedi hídfőjénél található egykori Ligetfürdő helyén egy minőségileg új, a korábbinál nagyobb kapacitású wellness-, gyógy- és fürdőkomplexum, a Napfényfürdő Aquapolis Szeged nyitja meg kapuit március végén.

A SZEGEDma.hu oldalán a megnyitás előtt ingyen bejárhatják a fürdőkomplexumot. A virtuális túra megkezdéséhez kattintson a fenti képre! A panorámaképet az egér bal gombjának nyomvatartásával az egérrel mozgathatja. A következő helyiséghez kattintson a jelölt pontokra. Ingyen belépés a fürdőbe ITT.

A „vízivárosban” új, belső élménymedence tér létesült sodrófolyósokkal, zuhatagokkal, pezsgőágyakkal és egyéb élményelemekkel. A belső élménymedencéhez kiúszóval kapcsolódik a külső wellnessmedence. A fürdő szolgáltatásai között megtalálhatók még a finn szaunák, infraszauna, gőzkamra, sókamra, tepidárium, aromaszoba és kültéri rönkszauna. A 30 méter magas, lifttel megközelíthető csúszdatoronyból két csúszda (270 méteres zárt anakonda és 218 méteres zárt anakonda kamikaze szakasszal), a galériaszintről további hét csúszda indul. A Napfényfürdőben közel 1000 méter csúszdát építettek, amelyből 700 méter fedett. A csecsemők és gyermekek részére 0-40 cm-es vízmélységű családi medenceterületet alakítottak ki. A fejlesztés eredményeként a korábbinál nagyobb kapacitással működő gyógyászati szolgáltató egység áll rendelkezésre a mozgásszervi betegségek kezelésére, rehabilitációra. Az új gyógyászati épület két szintjén egyéni gyógytorna szobák, fizikoterápiás szobák, víz alatti vízsugár masszázs (tangentor) helyiségek, szénsavas fürdők, gyógyvizes kádfürdők, az iszappakolás kezelőhelyiségei, csoportos víz alatti tornamedence, gyógyvizes medence, súlyfürdő, orvosi gyógymasszázs és gyógytornaterem épült.

Általános jegyinformációk

A felnőtt napijegy ára 4 000 Ft/fő, melyből a szegedi lakosoknak hétfőn egész nap, keddtől péntekig 13 óráig, vasárnap 16 órától 15% kedvezményt biztosítanak. A kedvezmény lakcím kártya bemutatása esetén vehető igénybe. Az úszómedence + strand (SZUE) jegy árát eleve a korábbi kedvezményes árak alapján alakították ki. A gyógymedence-jegyre és a csendes wellnessjegyre sem érvényesíthető a szegedi kedvezmény. A további árakról és részletekről

a fürdő honlapján

tájékozódhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.