Hűtlen kezelés gyanúja a Ligetfürdő eladásánál: feljelentés-kiegészítést rendeltek el

2016. július 1., péntek · 16 hozzászólás

jobbik_aquapolis001kf

A Ligetfürdő Kft. értékesítésével az igazságügyi könyvszakértő szerint legalább 2,4 milliárd forintos kár érte a várost. Német Ferenc Botka László ellen tett feljelentésének kiegészítését rendelte el a megyei ügyészség. Ezt követően döntenek arról, hogy elrendelik-e a nyomozást. Tovább »

Hűtlen kezelés gyanúja miatt tettek feljelentést Botka ellen – a könyvszakértő szerint legalább 2,4 milliárd forint vagyoni kár érte a várost a fürdőeladás miatt

2016. június 24., péntek · 46 hozzászólás

nemet_ferenc01_gs

A Ligetfürdő Kft. értékesítésével az igazságügyi könyvszakértő szerint legalább 2,4 milliárd forintos kár érte a várost. A vizsgálat eredménye miatt feljelentést tett a jogi bizottság külsős tagja. Tovább »

Szentistványi: Az első pillanattól kezdve kódolva volt a rendszerben az Aquapolis monopolhelyzete

2015. december 11., péntek · Hozzászólok

jobbik_aquapolis001kf

A képviselő már a Védegylet tagjaként, két ciklussal ezelőtt tiltakozott a Napfényfürdő Aquapolis beruházás ellen. Azt tapasztalta, hogy félelmeik igazolódtak, mert hamarosan valóban átkerül a Hunguest Zrt-hez a fürdőkomplexum. Tovább »

Semmi meglepetés: nem pályázott senki az Aquapolisra

2015. december 3., csütörtök · 29 hozzászólás

napfenyfurdo_aquapolis02_gs

Nem kell senkinek a minimumvételárral, tagi és banki kölcsönnel közel 8 milliárd forintért kínált Ligetfürdő Kft., így 1,4 milliárdért a Hunguesthez kerül. Szentgyörgyi Pál szerint nincs szó összeesküvésről, Bartha László szerint viszont bele sem szabadott volna vágni a projektbe, mert a végeredmény egyértelmű volt. Tovább »

Kosárlabda: a szedeákosok is a Napfényfürdő új fitnesztermében edzenek + FOTÓK

2014. szeptember 18., csütörtök · 3 hozzászólás

szedeak_sajttaj08_gs

Csütörtök délután sajtótájékoztató keretében mutatta be új játékosait a Naturtex-SZTE-Szedeák, egyben a klub, a Napfényfürdő Aquapolis és a Szegedi Tudományegyetem között köttetett megállapodásról is szó esett.
Tovább »

Következő oldal »