Közélet

A Jobbik „lelakatolná” a gúnyolódó tollakat

A Jobbik „lelakatolná” a gúnyolódó tollakat

2009. november 6., péntek
A Jobbik „lelakatolná” a gúnyolódó tollakat
„Ebben a gazdasági helyzetben nem hajókázásra kellene költeni a pénzt, legközelebb Kóka helikopterével nézegetik majd a képviselők az épülő utakat” – kezdte sajtótájékoztatóját a Jobbik szegedi elnöke, Tóth Péter, amit azért hívott össze, mert szerinte minősíthetetlen az a stílus, ahogy őt, s alelnök társát, Rácz Tibort kigúnyolták a helyi napilap online tudósításában.

Tóth

úgy folytatta, hogy a karzaton ülve jól látható, hogy a városi képviselők legtöbbször nem is figyelnek a másik felszólalására, hanem például internetezéssel töltik az időt. És bizony ezt a szomorú tényt mosolyogták meg. Őket, s viselkedésüket hasonlította a tudósító a Muppet Show-ból jól ismert két idős úr bábfigurájához. A Jobbik szegedi szervezetének elnöke ezt kikérte magának, mondván az ország második legerősebb pártjának képviselőiből nem lehet ilyen módon gúnyt űzni. Tóth szerint ők komoly politizálásra készülnek, ahol nem cirkuszt csinálnak majd a közgyűlésből. Mint mondta, őket eddig is többször illette kritikával más balliberális sajtó is, de ezt a hangnemet sehol sem tapasztalták. „A helyhatósági választások után a radikális párt lakatot tesz az efféle újságírásra” – fűzte hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.