A napi parkolójegy újbóli bevezetését kezdeményezi a szegedi Jobbik

2017. október 9., hétfő · 2 hozzászólás

A napi parkolójegy újbóli bevezetését kezdeményezi Tóth Péter, a jobbikos városatya indítványa szerint a drágább zónában váltható négy órányi jegy árával megegyező összegbe kerülne a napijegy. Előterjesztését az októberi közgyűlés tárgyalhatja. Tovább »

Médiaháború adófizetői milliókból

2017. szeptember 23., szombat · 21 hozzászólás

Kiverte a biztosítékot a közgyűlési ellenzéknél, hogy az önkormányzat által kiadott, s jellemzően csakis a baloldali városvezetés álláspontját szajkózó Szegedi Tükörben fognak a jövőben hirdetni csak a város cégei. Azt mondják, elvtelen a Botka-propagandát a szegedi adófizetőkkel megfizettetni. Tovább »

Nem tárgyalta a bizottság a Jobbik napi parkolójegy-javaslatát

2017. szeptember 21., csütörtök · 2 hozzászólás

Napijegyes parkolási lehetőséget szeretne a Jobbik helyi szervezete ismét bevezetni Szegeden, a városüzemeltetési bizottság azonban nem vette napirendre az indítványt. A pénteki közgyűlésen a párt nem fogja támogatni a költségvetés módosítását sem – közölte Tóth Péter. Tovább »

Komolyzenei fesztivállal tisztelegnek Szent Gellért előtt

2017. szeptember 14., csütörtök · Hozzászólok

Az egyházmegye alapítója, Szent Gellért vértanú püspök előtt immár tizedik éve tisztelegnek nemzetközi komolyzenei fesztivállal Szegeden. A jubileumi programsorozatban ezúttal is szerepet kap a jótékonyság, a Korábban Érkeztem Alapítványt támogathatjuk a Zene Világnapjára meghirdetett koncerten való részvétellel. Tovább »

Nógrádi: a szegedi Fidesz és a KDNP a nyugdíjasok mellett áll!

2017. szeptember 1., péntek · 27 hozzászólás

Tisztelnünk kell az időseket és méltó megbecsüléssel fordulnunk hozzájuk – szögezte le Nógrádi Tibor, a Fidesz helyi elnöke a Jobbik-iroda előtt tartott sajtótájékoztatóján, amelyen felszólította Tóth Péter jobbikos politikust, nyilatkozzon: egyetért-e pártelnökének a nyugdíjasokat becsmérlő kijelentéseivel. Tovább »

Aláírásokat gyűjt a bérunióért a Jobbik Szegeden is

2017. augusztus 21., hétfő · 18 hozzászólás

jobbik_sajttaj004kf

Egymillió szignót kell összegyűjteniük más tagállamok szervezeteivel, hogy az Európai Parlament foglalkozzon kezdeményezésükkel. Magyarország mellett többek között Lengyelországban, Horvátországban, Csehországban is támogatja egy-egy szervezet az elképzelést. Tovább »

Jobbik: a pártok még ma sem egyformán kezelik Trianont! + FOTÓK

2017. június 2., péntek · 2 hozzászólás

jobbik_megemlekezes015kf

Az 1920-as trianoni események még ma is vetnek fel kérdéseket az aktuálpolitikában – jelentette ki Tóth Péter, a Jobbik szegedi szervezetének elnöke péntek délután, amikor a párt az Árpád téri délvidék országzászlónál megemlékezett a magyar történelem legsúlyosabb katasztrófájára. Tovább »

A tápéi kompért és új utakért lobbizott a Jobbik

2017. június 1., csütörtök · 5 hozzászólás

oznor

A közlekedésfejlesztésben látja a jövőt Tóth Péter. Csongrád megye 1. választókerületének jobbikos országgyűlési képviselőjelöltje ezért hat javaslatot írt a Parlamentnek a központi költségvetés módosítására. Tovább »

Tóth Péter: Felelőtlen Botka László és a baloldal bevándorlásügyben

2017. május 26., péntek · Egy hozzászólás

toth_peter_sajttaj001kf

A Jobbik álláspontja, hogy a kerítés megépítése és a honvédség levezénylése a határhoz szükséges megoldás volt – közölte Tóth Péter, a párt helyi elnöke, aki szerint semmi meglepő nincs Botka László nyilatkozatában. Úgy értékelt sajtótájékoztatóján, felelőtlen az a baloldali politizálás, amely azt mondja, hogy ide meg kell hívni a bevándorlókat. Tovább »

Megkezdi az aláírásgyűjtést a bérunióért a Jobbik Szegeden is

2017. május 24., szerda · 5 hozzászólás

toth_peter_sajttaj002kf

Az egymillió aláírás nyolc országban történő összegyűjtésére egy évük van. A párt helyi vezetője szerint történelmi ügyről van szó, így szüntethetőek meg az európai térségek között fennálló bérkülönbségek. Tovább »

Tóth Péter: Európát is kiárusítanák a helyi szocialisták, a Jobbik kitart a bérunió mellett

2017. április 25., kedd · 11 hozzászólás

jobbik_sajttaj001kf

A hazai bérek felzárkóztatása kulcskérdés Tóth Péter szerint, a jobbikos városatya ezért is nevezte sajnálatosnak, hogy a jogi bizottság tagjai tartózkodtak az európai bérunióval kapcsolatos indítványánál. Ezzel szemben a grémium baloldali tajgai az MSZP-s Kozma József javaslatát támogatták, Tóth szerint viszont az alapjövedelem bevezetése a felelőtlenség mellett felér a nemzetárulással is. Tovább »

Toroczkai László: Óriási veszélyt jelentene, ha a baloldal, vagy a Momentum lenne a kormányváltó erő

2017. március 9., csütörtök · 9 hozzászólás

jobbik_sajttaj07_gs

„A Jobbik abszolút Európai Unió-párti” – ez is elhangzott azon a sajtóreggelin, ahol a párt országos politikájáról beszélt a szervezet alelnöke, Toroczkai László. Kifejtette azt is, hogy miben ért egyet és miben nem a kormánypártokkal, s szót ejtett arról is, újra a barikádokra állna, ha a baloldal Gyurcsánnyal újra hatalomra kerülne. Tovább »

Tóth Péter lesz a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje 2018-ban

2017. március 7., kedd · 12 hozzászólás

jobbik_sajttaj01_gs

A Csongrád megyei 1. – szegedi központú – választókerületben indul a politikus. Hamarosan újabb jelöltjét mutatja be a Jobbik a térségben. A párt regionális igazgatója szerint nem a baloldal, hanem ők a jelenlegi kormánypárt alternatívája. Tovább »

Európai béruniót szeretne a Jobbik

2017. március 3., péntek · Hozzászólok

jobbik_sajttaj004

Az Európai Unión belüli bérunió melletti polgári kezdeményezést kíván sikerre vinni a Jobbik. Fokozatosan szeretnék csökkenteni a nyugat-európai és a kelet-közép-európai bérek közötti különbséget, ezt tartják a felzárkózás zálogának. Legalább hét országban kell elindítani a kezdeményezést, hogy foglalkozzanak az üggyel Brüsszelben. Tovább »

Szalámitaktika és demokráciadeficit – a szegedi közgyűlés ellenzéki szemmel

2017. február 11., szombat · 15 hozzászólás

varosi_kozgyules029kf

Az MSZP és a DK szegedi harcát érdeklődve figyeli a közgyűlési ellenzék, többen Botka László hatalmi logikájának megbicsaklásáról beszélnek. Az értékelésekből az is kiderült, hogy nem nézik jó szemmel, hogy saját maguknak és a cégvezetőknek fizetésemelést szavaztak meg, miközben a baloldalon arról szónokoltak, hogy milyen sok szociálisan rászoruló él Szeged városában. Tovább »

Negyedmilliárdot csoportosítana át a Jobbik Szeged költségvetésében

2017. február 9., csütörtök · 15 hozzászólás

toth_peter02_gs

Harminchat pontban foglalta össze a költségvetési módosítóit a szegedi Jobbik, s a párt önkormányzati képviselője leszögezte, hogy sem a saját, sem a cégvezetők, sem pedig a városvezető és az alpolgármesterek béremelését nem szavazza meg a pénteki közgyűlésen. Tovább »

Sajnálja a jobbikos Tóth Péter a havi egymilliót Botka Lászlótól

2017. február 3., péntek · 50 hozzászólás

toth_peter02_gs

Szeged a korábbiaknál magasabb, 51 milliárdos költségvetési főösszeggel számol idén, de a városvezetők is jól járnak, jelentősen emelkedik havi illetményük – jegyezte meg Tóth Péter jobbikos önkormányzati képviselő. Az illetményemelés emelés hátterében egy törvénymódosítás áll, igaz ennek egy részéről akár le is mondhatna a polgármester. Tovább »

Az állandóság posztmodern szobrától az eltűnő, átalakuló milliókig – bemutatjuk a városatyáink legfrissebb vagyonnyilatkozatait

2017. február 1., szerda · 54 hozzászólás

kozgyules_varosi60_gs

Idén is számba vettük a szegedi városatyák vagyonnyilatkozatait. Megnéztük, ki mint gyarapodott, vagy éppen kinek, mennyivel lett kevesebb pénze, ingatlana, vagyontárgya. Ellenőrizze velünk választott képviselőit! Tovább »

Tóth Péter: Csak látványberuházások a kormányfő által meglebegtetett milliárdok

2017. január 31., kedd · 19 hozzászólás

toth_peter02_gs

Politikai szmog csapódott le a Dél-Alföld szívében, amikor a múlt politikusai az emberek feje fölött döntöttek a jövőjükről – írja a Jobbik szegedi alapszervezetének reagálása Orbán Viktor látogatására. Tovább »

Tóth Péter: A fiatal családok helyett a „deres hajúak” fontosak Botka Lászlónak

2017. január 27., péntek · 10 hozzászólás

toth_peter_sajttaj001kf

A Jobbik politikusa is értékelte Botka László csütörtök délután elhangzott szavait. Úgy látja, a szegedi modell nem lehet országos minta, mert egyszemélyes döntéshozatal valósul meg. Beszélt az Európai Unió forrásaiból végrehajtott fejlesztésekről, a fiatal családok érdekeiről, s arról is, hogy miben ért egyet a polgármesterrel. Tovább »

Tóth Péter: Át kell látnia a szegedieknek a városvezetés PR-akcióin!

2017. január 2., hétfő · 25 hozzászólás

varisi_kozgyules32_gs

Visszásnak tartja Tóth Péter, hogy Botka László csak az EU-s fejlesztések ünnepélyes szalagátvágásain tekinti Szegedet is az európai közösség részének, míg a migrációs hullám kapcsán nem. Szeged jobbikos önkormányzati képviselője évértékelőjében arról is nyilatkozott portálunknak, hogy nagyobb hangsúlyt kell fektetni a munkahelyteremtésre a városban, mert bár szép gesztus a 25 ezer forintos szülési támogatás, ez az intézkedés nem fogja a családok elvándorlását megállítani. Tovább »

SZMSZ-sértés balról, kivonulás jobbról – a balhés évzáró közgyűlés ellenzéki szemmel

2016. december 17., szombat · 4 hozzászólás

varosi_kozgyules001kf

Nem okozott meglepetést a 2016-os esztendő utolsó közgyűlése az ellenzéki képviselőknek, portálunknak arról nyilatkoztak többek között, már megszokták, hogy a városvezetés a saját szabályait is áthágja, ha az szolgálja a céljait, mint ahogy az sem újdonság, hogy egy ellenzéki képviselőnek még csak jó ötlete sem lehet, csakis a baloldalnak. Tovább »

Ellenzi a jogi bizottság, hogy ingyen parkolhassanak a zöld rendszámos autók Szegeden

2016. december 12., hétfő · 7 hozzászólás

jogi_bizottsagi_ules03_gs

A közgyűlés elé kerülő előterjesztések egy részét szokás szerint a jogi bizottság tárgyalta elsőként hétfőn reggel. Az ülésen csak a jobbikos Tóth Péter indítványai kapcsán alakult ki kisebb vita, a többség végül nem támogatta egyik javaslatot sem. Tovább »

A szegedi Jobbik ingyenes parkolást szeretne a zöld rendszámos autóknak

2016. december 9., péntek · 3 hozzászólás

demasz_sajttaj009kf

A párt szerint ezzel az intézkedéssel lehetne bátorítani a környezetbarát gépjárművek vásárlására a szegedieket. Több megyei jogú város és a főváros is már hozott arról döntést, hogy a zöld rendszámos autók ingyen parkolhatnak. Tovább »

Idén is keresztet állított a Jobbik advent alkalmából

2016. december 4., vasárnap · Hozzászólok

jobbik_adventi_kereszt001kf

Tavaly ledöntötték a keresztjüket, most remélik, hogy ezt nem teszik meg. A migrációs válság miatt fontosnak tartják a keresztállítást, de ez nem jelenti azt, hogy a vallásszabadság nem vonatkozik a keresztényeken kívül másokra. Tovább »

Pontatlan és irreális bírságokat ró ki – Módosítót nyújt be a szegedi „kutyás rendelethez” a Jobbik

2016. november 28., hétfő · 10 hozzászólás

kutyafuttaban_mj-031

A kutyatartók a novemberi közgyűlés óta háborognak a baloldali többség által megszavazott, a közösségi együttélés szabályait – köztük a kutyák futtatását is – behatároló rendelet ellen, melynek elkészítésébe nem vonták be az érintetteket. Tóth Péter önkormányzati képviselő módosító indítványt nyújt be, nem pontosak ugyanis a kutyafuttatók területi megjelölései, illetve túl magas a kilátásba helyezett bírság összege is. Tovább »

Sokba kerülhet a póráz nélküli sétáltatás Szegeden, de a futtatók rossz állapotúak

2016. november 23., szerda · 13 hozzászólás

kutyafuttaban_mj-009Összesen 18 kijelölt kutyafuttató hely van jelenleg Szeged-szerte, vagyis ezek azok a területek, ahol a gazdik póráz nélkül, bátran szabadon engedhetik az ebeket. Az önkormányzat egy új rendeletben azt szabályozza, hogy akik nem a kijelölt területen kutyáznak, akár 150 ezer forintos pénzbírságot is fizethetnek a szabálytalanságért. A kutyások arra panaszkodnak, ez túl magas összeg, ráadásul a futtatók területe nem pontosan behatárolható, nincsenek is kitáblázva.
Tovább »

Négy nap a kortárs zene világában – 45 éves a kortárs zenei napok

2016. november 14., hétfő · Egy hozzászólás

zongora_zene_koncert

A 4 nap alatt 11 hangversenyt tartanak. A rendezvény célja, hogy felhívja minden korosztály figyelmét a kortárs klasszikus zene értékeire. A programok – három kivétellel – ingyenesen látogathatóak. Tovább »

A fűben gördeszkázástól a rosszindulaton át a szociális érzéketlenségig – a szegedi közgyűlés ellenzéki szemmel

2016. november 12., szombat · 7 hozzászólás

parkszabadsag01_gs

Törvényességi észrevételek mögé bújtatja szociális érzéketlenségét a városvezetés és életszerűtlen szabályozással keserítik meg a szegediek életét – mondják az ellenzéki képviselők, akiket szokás szerint értékelésre kértünk fel. Tovább »

A szegedi Jobbik is kiáll az alaptörvény-módosítás mellett, egy feltétellel

2016. november 9., szerda · 13 hozzászólás

Orbán ViktorAkár 24 órán belül megszavazza az alaptörvény-módosítást a Jobbik, ha a Fidesz törli a letelepedési kötvényt – erősített rá Tóth Péter a parlamenti választásokat követő napon Szegeden. B. Nagy László országgyűlési képviselő szerint ez viszont csak kommunikációs fogás, a szavazás pedig hiteltelenné tette a pártot.
Tovább »

Szabó Mihályt támogatja a Sport és Fürdők Kft. élére a pénzügyi bizottság

2016. november 9., szerda · 5 hozzászólás

penzbizottsagi_ules06_gs

Meghallgatták az önkormányzati cég vezetésére pályázatot benyújtó két személyt, egyhangúlag Szabó Mihályt, a Ligetfürdő Kft. ügyvezetőjét támogatta a grémium. Vita nem volt a bizottsági ülésen, de a jobbikos Tóth Péternek a Jókai utcai társasház kapcsán tett napirendi pont javaslatát nem tárgyalták. Tovább »

700-900 ezer forintos tartozások – az IKV-t hibáztatják a Jókai utcai ház lakói

2016. november 8., kedd · Hozzászólok

jobbik_ikv_sajttaj003kf

Még mindig nem oldódott a Jókai utcai társasház elszámolási problémája. Kis jövedelmű nyugdíjasok, minimálbérből élő felnőttek is kaptak több százezer forint tartozásról számlát. Tóth Péter a pénzügyi bizottságnak és Botka Lászlónak is írt az ügyben. Az IKV elismeri, hogy komoly problémát jelent az érintett családoknak a kusza számlázás, de a helyzet kialakulásáért a Főgázt okolják. Tovább »

Tóth Péter: Többen szavaztak a kvóta ellen Szegeden, mint Botkára két éve

2016. október 3., hétfő · 9 hozzászólás

toth_peter_sajttaj001kf

A kvótareferendum legfontosabb szegedi eredményének azt tartja a jobbikos Tóth Péter, hogy hétezerrel többen mondtak nemet, mint amennyi támogató voksot a 2014-es helyhatósági választáson Botka László bezsebelt. Tóth szerint az alacsony részvételi arány részben annak köszönhető, hogy a Fidesz „túltolta”, és a pártpreferencia is érvényesült, vagyis sokan a kormány politikájára mondtak nemet otthonmaradásukkal. Tovább »

Mi a valódi tétje október 2-ának? – Öt szegedi politikus érveit ütköztettük a kvótareferendumról

2016. október 1., szombat · 19 hozzászólás

szegedma_kerekasztal005kf

Ötpárti vitaestünk négy résztvevője elmegy vasárnap szavazni, igaz egyikük csak azért, hogy hazavigye magával a szavazólapot – többek között ez is kiderült péntek este a Millenniumi Kávéházban. A résztvevők a migrációról és a kvótareferendumról alkotott véleményük ismertetése mellett egymásnak is beszólogattak, s mint elhangzott, a DK és a PM értelmetlennek tartja a népszavazást, a Fidesz, a KDNP és a Jobbik azonban arra buzdít, hogy nemmel voksoljanak a választópolgárok október 2-án. Tovább »

Tóth Péter: A baloldali befogadó politikára mondhatunk nemet október 2-án Szegeden!

2016. szeptember 29., csütörtök · 6 hozzászólás

toth_peter03kf

Vasárnap a nem szavazatoknak kell győznie Szegeden is, különben Botka László és Martin Schulz EP-elnök joggal érezheti úgy, hogy Szeged egy valódi befogadó város, ahová bárki jöhet – jelentette ki a Jobbik helyi elnöke, Tóth Péter. Tovább »

A baloldali egység megkopásától a családi ezüst kiárusításáig – a szegedi közgyűlés ellenzéki szemmel

2016. szeptember 24., szombat · Egy hozzászólás

varosi_kozgyules21_gs

Az ellenzék szerint korántsem olyan szép és csillogó minden fejlesztés, mint ahogy a baloldali városvezetés beállítja, legyen szó a DK-s Binkszi által jelen formájában elfogadhatatlan Liget-projektről vagy épp az okos város programról. A hagyományokhoz híven ellenzéki képviselőket kértünk fel értékelésre. Tovább »

Szegedi Jobbik: Pont a legrászorulóbbaknak és a fiataloknak nem jut önkormányzati bérlakás

2016. szeptember 9., péntek · 19 hozzászólás

jobbik_sajttaj003kf

Az önkormányzat által meghirdetett bérlakás-felújítási és pályáztatási program nem oldja meg a szegediek problémáit – mondja a helyi Jobbik. Tóth Péter szerint az IKV-s lakások épületszerkezeti problémáit korántsem oldja meg, ha rendbe hoznak néhány lakást. Tovább »

A szentmihályiak és kecskésiek demonstrációja ellenére döntött újabb kilométerszám-csökkentésről a városüzemeltetési bizottság (FRISSÍTVE)

2016. augusztus 11., csütörtök · 65 hozzászólás

varosuzemeltetesi_biz_ules04_gs

Nem változtattak az eredeti terveken, habár érkezett kritika a menetrend ügyében Jobbiktól, a Fidesztől, a független Szentistványitól, sőt az MSZP-ből is. A szentmihályiak és a kecskéstelepiek nem adják fel, ha kell a következő önkormányzati választásig folytatják a küzdelmet a 76-os útvonalának teljes visszaállításáért. Tovább »

Buszmenetrend: bővítés helyett karcsúsítás, újabb 7 milliót spórolna a városvezetés + TERVEZETT MENETREND

2016. augusztus 9., kedd · 43 hozzászólás

mars_ter_buszsav02_gs

Újabb járatok ritkítása, még kevesebb kilométer azonos bérletárak mellett, a szentmihályi busz menetrendjének részleges átalakítása. A városháza 18 pontban módosítaná a buszok és villamosok útvonalát, menetrendjét. Részletek cikkünkben! Tovább »

Az utasok hiányolják a tömegközlekedési nagyprojekt óta megszüntetett járatokat

2016. augusztus 9., kedd · 8 hozzászólás

busz_gs

A 13-as és a 76-os miatt érkezett a legtöbb panasz a tömegközlekedés ügyében lakossági kérdőíveket gyűjtő Jobbikhoz, de szinte minden városrész lakói fogalmaztak meg kritikákat. Hamarosan újratárgyalják a tömegközlekedés átalakítását, azonban a városháza javaslata még nem nyilvános, így az ellenzék sem tud reagálni rá.
Tovább »

Jobbik: 150 ezer kilométert vettek el a szegediektől a tömegközlekedés átalakításával + SZAVAZÁS

2016. július 21., csütörtök · 2 hozzászólás

buszmenetrend_szentmihaly01_gs

A Jobbik kampányt indít, hogy felmérjék a lakosság tömegközlekedési igényeit. Logikátlannak tartják a most életbe lépett módosításokat, amikkel csupán kilométert spórolna a baloldali városvezetés. A problémák nem most alakultak ki, a hozzájuk eddig eljuttatott észrevételek a tömegközlekedési nagyprojekt megvalósításáig nyúlnak vissza. További járatok megszűnését várják, többek között a 90F-est gondolják “halálraítéltnek”. Tovább »

Szegedi politikusok a kvótareferendumról – a jobboldal mellette, a baloldal ellene buzdít

2016. július 14., csütörtök · 4 hozzászólás

Illegális bevándorlás - Röszke

Európa jövőjéről is szól a kvótareferendum – ebben egyetértenek az általunk megkérdezett helyi politikusok, ám míg a Fidesz, a KDNP és a Jobbik a népszavazáson való részvételre buzdít, addig az Együtt és a DK képviselői az otthonmaradás mellett érvelnek. Tovább »

Veled vagy nélküled? A többség kritikus, de maradna az EU-ban – szegedi politikusok a „huxitról” + SZAVAZÁS

2016. július 6., szerda · 6 hozzászólás

europai_unio_zaszlo

A szegedi önkormányzat képviselőit faggattuk az Európai Unióhoz fűződő viszonyukról, a kilépésről alkotott álláspontjukról. Van, aki unión kívül látná hazánkat, más viszont már az Európai Egyesült Államokat várja. A Fidesz, a KDNP, a Jobbik, a DK, az Együtt önkormányzati képviselője és a független Szentistványi István városatya is válaszolt a SZEGEDma kérdéseire. Tovább »

Elkótyavetyélt vagyon, háromperces szakaszon öt perc késés – a szegedi közgyűlés ellenzéki szemmel

2016. június 25., szombat · 6 hozzászólás

kozgyules_varosi22_gs

Hatalmas vívmány a kiskertes övezetek beépíthetőségi arányának növelése, a tömegközlekedés átalakítása, a városi lakáspolitika és ingatlangazdálkodás viszont totális kudarc – állítják a pénteki közgyűlésről nyilatkozó ellenzéki képviselők. Tovább »

Még mindig vitatják a Jókai utcai ház lakói a fűtésszámlákat – az IKV felajánlotta, hogy megnézhetik a kért dokumentumokat

2016. június 17., péntek · 2 hozzászólás

jobbik_ikv_sajttaj003kf

A Dáni utcában, az IKV székháza előtt tartottak sajtótájékoztatót a lakók és Tóth Péter. Sikerült elérni, hogy az IKV vezetője személyesen fogadja őket. Meggyőzni nem sikerült egymást, de a lakók élnek a cég által felajánlott betekintési lehetőséggel a számlák ügyében. Tovább »

Gáz van a Jókai utcai fűtésszámlákkal: az IKV-elnök szerint Tóth Péter “fűti” a bérlőket

2016. június 15., szerda · 10 hozzászólás

jobbik_ikv_sajttaj003kf

Egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül fogadta el a megcsonkított, nyolctagú pénzügyi bizottság az IKV Zrt. a Jókai u. 7-9. szám alatti társasház 2008-2014. évi fűtéselszámolásával kapcsolatos beszámolóját. A cég vezérigazgatója azt mondta: a tulajdonosok már fizettek, a ház bérlői pedig azért nem hajlandóak rendezni tartozásukat, mert Tóth Péter önkormányzati képviselő hamis ígéretekkel vezeti félre őket. A jobbikos politikus szerint viszont az IKV vezetője nem a szegediek, hanem egy szűk szocialista pártelit érdekeit képviseli. Tovább »

Nem halogatható tovább a Holt-Tisza rehabilitációja!

2016. június 14., kedd · Egy hozzászólás

holt_tisza002kfA Holt-Tisza rehabilitációjáért és a Tápétól Újszegedig húzódó magasfeszültségű kábel föld alá helyezéséért nyújtott be költségvetési módosítást a Jobbik, de az országgyűlés egyiket sem szavazta meg a jövő évre. B. Nagy László, Csongrád megye fejlesztési biztosa nyomatékosította, megvan a forrás a Holt-Tisza rehabilitációjára.
Tovább »

Következő oldal »