Hírzóna

Felesége árulta el, milyen ember Magyarország új köztársasági elnöke

Felesége árulta el, milyen ember Magyarország új köztársasági elnöke

2024. március 3., vasárnap
Felesége árulta el, milyen ember Magyarország új köztársasági elnöke

Jó a humora, nem híve a formalitásoknak - felesége mesélt az új köztársasági elnökről.

Fotó: MTI

 

Sulyok Tamás újonnan megválasztott köztársasági elnök felesége, Nagy Zsuzsanna adott interjút a Híradó.hu-nak, melyben beszélt házasságukról, korábbi terveikről és arról is, hogy milyen jellegű ügyeket szeretne majd felkarolni az államfő feleségeként.

 

Nem így terveztek

Eredetileg a nyugdíjas éveiket nem így tervezték, hiszen, mint mondta az volt a terv, hogy

ezt a két és fél évet, ami a férjem alkotmánybírósági elnökségéből még hátra van, szépen végigvisszük, aztán lassúbb élettempóra váltunk, amelyben elsődleges figyelmet és szerepet a gyerekek kaptak volna, hiszen most is segítek a lányomnak, sok időt töltök a két kis unokámmal. Lecsendesedve gondoztuk volna a gyümölcsfákat, gyakran lettünk volna a Balatonon, sok úszásra, túrázásra készültünk 

- mondta Nagy Zsuzsanna.

Elfogadtam ezt a helyzetet, és minden erőmmel azon leszek, hogy ebben is társa tudjak lenni. A gyerekek nyilván aggódtak, de én azt mondtam Tamásnak, hogy mindenben melletted, mögötted és veled leszek, és ez szívből jött” 

 

„Jó humorú, jópofa” a köztársasági elnök

Tudom, hogy a feleségek is szoktak ügyeket felkarolni, majd én is meg fogom találni azt, ami az alkatomhoz és végzettségemhez illik

 – fogalmazott Nagy Zsuzsanna. A köztársasági elnök felesége úgy látja, hogy a valamilyen szempontból nehéz helyzetben lévő embereknek a meghallgatására, támogatására és megsegítésére fog összpontosítani, mert elmondása szerint ezt csinálja jól.

A köztársasági elnök személyével kapcsolatban azt is megosztotta, hogy 

végtelenül közvetlen, nagyon szereti az embereket és az életet, jó a humora, jópofa, nem híve a formalitásoknak, szabad lélek.

Arra a kérdésre, hogy fel tudná-e adni az egyéni stílusát, a ruhatárát a pozíció miatt így válaszolt:

a hazámat és a nemzetemet is képviselem, méltón kell, és méltón is fogok megjelenni”.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.