Hírzóna

Megkapták a 140 ezer laptopot a diákok és a pedagógusok

Megkapták a 140 ezer laptopot a diákok és a pedagógusok

Márton Andrea
2023. december 16., szombat
Megkapták a 140 ezer laptopot a diákok és a pedagógusok

Megkapták a 140 ezer laptopot a diákok és a pedagógusok.

Sikeresen megkapták a 140 000 laptopot a diákok és a pedagógusok! - osztotta meg Facebook oldalán Nyitrai Zsolt. A miniszterelnök főtanácsadója elmondta, mindehhez csupán egy regisztrációra volt szükség. 

Magyarország Kormányának köszönhetően ezek a modern eszközök hozzájárulnak a diákok és pedagógusok digitális fejlődéséhez, segítve ezzel a tanulást és a tanítást. Az Orbán Viktor vezette polgári kormány a szolgáltató állam gyakorlatát valósítja meg. Jó hír, hogy 2024 tavaszán az iskolai laptop program az 5. 6. és 9. évfolyamon tanuló diákokat célzó eszközkiosztással folytatódik!

 

Ahogy már korábban megírtuk A Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára” c. projekt keretében 140 ezer új laptopot adnák át a diákoknak és a pedagógusoknak. Szeged és környékén lévő iskolákban Mihálffy Béla országgyűlési képviselő és Ruzsa Roland önkormányzati képviselő is adott át az iskolák számára megpályázott új laptopokat.

A kormány célja, hogy a magyar diákok, a legkorszerűbb eszközöket és a különböző tudást tartalmazó portálokat készség szinten tudják használni.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.