Hírzóna

Gulyás Gergely: az emberek véleménye támogatást jelent a kormánynak

Gulyás Gergely: az emberek véleménye támogatást jelent a kormánynak

Mindenkinek lehetősége van elmondani a véleményét, ha kitölti a nemzeti konzultációt

2023. november 25., szombat
Gulyás Gergely: az emberek véleménye támogatást jelent a kormánynak

Ha ismerjük az emberek véleményét, akkor az a kormányzati álláspontnak is támogatást, támogatottságot jelent Magyarországon és a belpolitikában, de Brüsszelben, az Európai Unióban is - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton a Fidesz Facebook-oldalán megosztott videójában.

Fotó: Balogh Zoltán.

 

Gulyás Gergely elmondta:

Számtalan fontos vitánk van: látjuk azt, hogy újra a déli határon milyen válsághelyzet van. Látjuk, hogy a gazdaságpolitika szuverenitását, önállóságát is meg kell védeni. Szerintünk a rezsicsökkentést meg kell tartani jelenlegi formájában

Hozzátette, biztosak abban, hogy az ország számára is fontos, hogy ma Magyarországon kell a legalacsonyabb díjat fizetni a villanyért és a gázért.  Azt is nagyon fontosnak nevezte hogy az "ukrán-orosz háborúban elfoglalt magyar álláspontról" is mindenki elmondhassa a véleményét.

 Gulyás Gergely hangsúlyozta, mindenkinek lehetősége van elmondani a véleményét e kérdésekben, ha kitölti a nemzeti konzultációt.

 

 

Borítókép: MTI/Balogh Zoltán

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.