Hírzóna

Röszkét és Nagylakot is érdemes kerülni, ha Magyarország felé tart

Röszkét és Nagylakot is érdemes kerülni, ha Magyarország felé tart

2021. augusztus 29., vasárnap
Röszkét és Nagylakot is érdemes kerülni, ha Magyarország felé tart

A szabadságukról Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások miatt négyórás várakozás alakult ki a személyforgalomban a röszkei autópálya-határátkelőhely belépő oldalán vasárnap délelőtt - közölte a rendőrség honlapján.

A Szerbiából autóbusszal érkezőknek három órát kell várakozniuk.

A gyorsabb határátlépés érdekében érdemes a kisebb átkelőket választani, de a 7-től 19 óráig működő röszkei és tiszaszigeti, valamint a 22 óráig nyitva tartó ásotthalmi közúti átkelő belépő oldalán is egyórás a sor. A kübekházi közúti átkelőnél nincs hosszabb várakozás.

A csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen a személygépkocsival Romániából érkezőknek egy órát kell várakozniuk az átlépésre.

A Románia felé utazók használhatják az egész nap működő nagylaki és kiszombori közúti átkelőt, vasárnaponként 7 és 15 óra között a magyar és román állampolgárok pedig választhatják a Csanádpalota-Nagylak közúti határátkelőhelyet is.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.