Női labdarúgás: kiütötte a Kelen a SZIN-telen Szent Mihályt

Ez így nem buli, lányok! Rendkívül súlyos vereséggel indította az NB II-es szezont az előző kiírás ezüstérmese, mely alig-alig tanúsított ellenállást a Kelennel szemben.

Budapest, 50 néző
2017. augusztus 26., 11.00
Kelen SC
Szent Mihály
A meccs véget ért.

Játékvezető: Malik Dóra * Asszisztens: Fodor Marietta, Csatlós Attila Zsolt
5
0

Labdarúgó női NB II Keleti csoport 1. forduló:

Kelen SC – Szent Mihály 5-0 (2-0).
Budapest, 50 néző. Vezette: Malik Dóra (Fodor Marietta, Csatlós Attila Zsolt).
Kelen: Káli – Szabó T., Puskás, Horváth F., Sitku (B. Nagy 46′), Tóth A., Tagyi (Blayer 62′), Kókány, Kiss O. (Simon 84′), Orosz, Bernhardt. Vezetőedző: Könczey Zsolt.
Szent Mihály: Schildkraut – Temesváry (Szil 46′), Pilán, Guth, Szántó, Szélpál, Török (Koncz 73′), Sasvári (Sávai 67′), Frankó (Lipták 73′), Harcel, Zimányi Kovács. Vezetőedző: Cserenkó Szabolcs.
Gól: Kiss O. (36′, 41′), Horváth F. (70′), Kókány R. (83′, 87′)

Közvetítésünk automatikusan frissül, ne frissítse böngészőjét
új esemény érkezett, kattintson ide a megjelenítéshez
97′

A sérülés és az ivószünet miatt néhány perc hosszabbítás, ami senkinek sem hiányzik. Itt a vége, súlyos pofonba szaladt bele a rajton a Szent Mihály, teljesen megérdemelten. A játék minden elemében felülmúlta a mieinket a Kelen. A szegedi gárda nem bírta el, hogy számos játékosa egyenesen a SZIN-ről érkezett ma reggel a csapattalálkozóra. Ennyi a rövid értékelés.

87′

GÓÓÓL 5-0! Kókány Regina 35 méteres szabadrúgása a felső lécről pattant Schildkraut háta mögé, a hálóba. Ha az előbb azt írtuk, kiütés, most már nem használnánk újabb minősítést.

84′

Simon Vivien érkezett a kétgólos Kiss Orsolya helyére a hazai alakulatba.

83′

GÓÓÓL 4-0! Koncz Bernadett egyedül tört kapura, de nem tudott túljárni a hazai portás eszén. Sőt, Káli Zsuzsanna indítani tudott egyből, és a másik oldalon Kókány Regina törhetett kapura ezzel a tért ölelő átadással, ő már eredményesebbenk bizonyult, a bizonytalankodó Schidkraut mellett a kapu közepébe gurított. Ez sajnos kiütés.

81′

Szélpál Nóra előtt adódott lehetőség, szépen cselezte át magát a keleni védelmen, egyedül tört kapura, de végül utolértek, és amikor lövésre lendült a lába, akkor a védők már bele tudtak blokkolni a kísérletbe.

76′

Cserenkó Szabolcs lehívta Frankó Nikolettet és Török Lillát, a hajrára Koncz Bernadettnek és Lipták Dórának adott lehetőséget.

70′

GÓÓÓL 3-0! Ezt már nem úsztuk meg, minden bizonnyal el is dőlt a mérkőzés. Horváth Fruzsina 35 méterről ballal ívelt druszája, Schildkraut Fruzsina kapujának jobb felső sarkába... Ez nem a Szent Mihály napja, el kell ismerni.

68′

Sávai Vivien váltotta Sasvári Annabellát, majd kis híján döntésre vitte a dolgot a Kelen, Kókány Regina ugyanis egy formás támadás végén 14 méterről hatalmas kapufát lőtt. Ha ez bemegy, a hazaiaké a három pont, így még él a szegedi remény.

63′

Tagyi Vivien maradt a földön egy ütközés után a hazai tizenhatoson belül, cserét kért, Blayer Zsófia váltotta. A mieink rendkívüli sportszerűségről tettek tanúbizonyságot, gólhelyzetből passzolták ki a labdát a súlyosnak tűnő sérülést látva.

56′

Török Lilla és Szélpál Nóra szépíthetett volna. Török egy jobb oldali beadásról maradt le alig-alig, Szélpál pedig úgy került helyzetbe, hogy túl közel volt már hozzá a kapus, először belé vágta a lasztit, majd a kipattanóra rácsapott Káli Zsuzsanna.

51′

Nagy vehemenciával vetette magát a küzdelembe a Szent Mihály, Szil Tünde új színt hozott a játékba, cseleivel megbolondította a hazai védelmet.

46′

A szünetben Szil Tünde váltotta Temesváry Teklát a mieinknél, odaát B. Nagy Viktória lépett a pályára Sitku Boglárka helyett.

46′

A Kelen kezdte a második félidőt.

45′

Zimányi Kovács Anikó külsővel mellé vág egy szabadrúgást 26 méterről, a jobb szélről, majd véget ért az első játékrész, kétgólos hátrányban a szentmihályi lányok, innen nem lesz egyszerű pontot menteni, de meg kell próbálni!

41′

GÓÓÓL 2-0! Kiss Orsolya jobbról be akarta adni a labdát, lecsúszott a lábáról, és a rosszul helyezkedő Schildkraut Fruzsina felett a hosszúba esett. Nagy bajban vagyunk...

36′

GÓÓÓL 1-0! Vezetést szerzett a Kelen. Kiss Orsolya a saját térfeléről indult el, Pilán Tímeát, majd Harcel Boglárkát is becspata, majd 15 méterről pontos, nem túl erős lövést eresztett el, ami a jobb alsó sarokban kötött ki.

33′

Szegedi lehetőségeket követően a keleniek percei következtek, több, roppant veszélyes szögletet is elvégeztek a zöld-feketék, szerencsésre sikerült megúsznunk kapott gól nélkül ezt a rossz periódust.

27′

A mieinkre jellemző kis szöglet meglepte az ellenfelet, Zimányi Kovács Anikó a tizenhatos vonaláig törhetett akadálytalanul, majd veszélyesen ívelt középre, a kapu torkában két érkező szentmihályi játékos előtt csúszott el a laszti.

26′

Guth Renáta fantasztikus lövést eresztett el 18 méterről, nagy bravúrral tenyerelte fölé Káli Zsuzsanna.

21′

Újra Sasvári Annabellát kell dicsérnünk, aki erőszakosan tört előre a jobb oldalon, elvette a keleni balhátvédtől a játékszert, majd az ötösig tört, százszázalékos ziccerbe hozta Török Lillát, aki a visszagurított labdát sajnos fölé vágta 14 méterről.

16′

Végre kijöttünk a szorításból, Sasvári Annabella futotta le a bal oldalon emberét, majd célba vette a kaput, nem is tévedett sokat.

15′

Továbbra is a hazaiak irányítják a játékot, folyamatosan be tudják játszani a labdát a védelmünk mögé. Tóth Alexandra 18 méteres kísérlete a bal kapufát is súrolva ment mellé.

11′

Egy bal oldali beadás után elsőre kifejelték a labdát a szegediek, éppen Horváth Fruzsina elé, aki életerős lövést küldött a kapunkra, alig ment fölé. Fölénybe került a Kelen.

6′

Kiegyenlített mezőnyjátékot láthattunk az első percekben. Jól megszervezte védelmét a Kelen, ezzel igyekszik ellensúlyozni a látogatók technikai fölényét.

1′

Viszontagságos útja volt a szegedi együttesnek az M5-ösön történt baleset miatt, hosszú várakozás után jutottak túl az 58-as kilométeren a lányok. Megérkezvén gyönyörű napsütéses, szélcsendes időjárás fogadta őket. Az előjelek nem túl kedvezőek, hiszen a hét nagy megterhelése, a Szegedi Ifjúsági Napok mellett az is rányomhatja a bélyegét a mai meccsre, hogy két alapember, Vass Noémi és az NB I-es Kókából igazolt Marsi Krisztina személyes okokból később csatlakozik csak a kerethez, azaz nem áll rendelkezésre. Ezzel együtt az egy pont a minimális elvárás a rangadón. Zöld-fekete-feketében a hazaiak, piros-sárga csíkos felsőben, piros nadrágban és sportszárban a mieink.
Megkezdődött az első forduló rangadója. A mieink hozták játékba a labdát Török Lilla révén.

0 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.