Női labdarúgás: Lemosta az újoncot a pályáról a Szent Mihály + FOTÓK

2017. szeptember 3., vasárnap · Hozzászólok

A hatalmas eső és a rövid kényszerszünet sem zavarta meg a Szent Mihály játékosait, akik a nehéz körülmények ellenére igazi gálaelőadással szórakoztatták a kilátogató szurkolókat. Tovább »

Női labdarúgás: két védelmi megingás okozta a Szent Mihály vesztét az Újpest ellen + FOTÓK

2017. június 4., vasárnap · Hozzászólok

szent_mihaly-ujpest010kf

Hiába játszott jobban, két védelmi hibából két gólt kapott a Szent Mihály és 2-2-s döntetlent játszott az Újpest ellen, így nem tudta ledolgozni az első mérkőzésen összeszedett hátrányát az első osztályért vívott osztályozó visszavágóján. Tovább »

Labdarúgás: türelmesnek kell lennie a Szent Mihálynak

2017. június 2., péntek · Hozzászólok

szent_mihaly-budaors003kf

Az idény utolsó kihívása vár a Szent Mihályra vasárnap, amely azonban óriásit nyom a latban a jövőt tekintve. Az osztályzó visszavágóján a fővárosban összeszedett kétgólos hátrányát kell eltüntetnie a szegedieknek. Tovább »

Női labdarúgás: hősies diadal a hűség városában

2017. május 7., vasárnap · Hozzászólok

szent_mihaly-vasas024kf

Őrzi osztályozót érő második helyét a Szent Mihály, mely tartalékosan is győzni tudott Sopronban. Ha szombaton a lányok megverik a Kelen-Budaörsöt, akkor a most nagyot botló Monor elleni utolsó fordulóbeli rangadónak már nem marad tétje! Tovább »

Labdarúgás: tovább robog az osztályozó felé a Szent Mihály + FOTÓK

2017. április 23., vasárnap · Hozzászólok

szent_mihaly-vasas024kf

Kiválóan debütált Tápén a Szent Mihály, Zimányi Kovács Anikóék nagyszerű játékkal verték fővárosi ellenfelüket. A szegedi gárda így tartja négypontos előnyét a Monorral szemben az osztályozót érő második helyen. Tovább »

Női labdarúgás: Cserenkó Szabolcsék célja a bajnoki cím, de elégedett az őszi szerepléssel

2016. december 2., péntek · Hozzászólok

szent_mihaly-gyor005kf

Zsinórban aratott három győzelemmel zárták az őszi szezont a Szent Mihály lányai, így a bajnokság első felén túl a tabella második helyén várhatják a tavaszi folytatást. Nyáron nagy változások történtek a csapat háza táján, öt év után először kellett az NB II-es bajnokságnak nekivágnia a szegedi alakulatnak. A csapat edzőjével, Cserenkó Szabolccsal értékeltük az elmúlt félszezont. Tovább »

Labdarúgás: hibátlan hajrá kell a Szent Mihálytól

2016. november 10., csütörtök · Hozzászólok

szent_mihaly-sopron007kf

Fontos győzelmet aratott az NB II legutóbbi fordulójában a Szent Mihály: Cserenkó Szabolcs együttese ezzel visszakapaszkodott a dobogóra, ám ahhoz, hogy legyen esélye a feljutásra tavasszal, a hátralévő három mérkőzésén, köztük a rangadókon nem igazán fér bele a hiba. Az idény első felének vége előtt Szalai Ágnessel, a gárda játékosával beszélgettünk. Tovább »

Sikerévet zárt a szegedi női labdarúgás + FOTÓK

2011. június 15., szerda · Hozzászólok

noi_futsal_szeged_csomor35_gs Az idei II. Szegedi Nagy Sportágválasztón a női labdarúgás is bemutatkozhatott a nagyközönségnek. A Szegedi AK Boszorkányok csapata nagypályán hibátlan teljesítménnyel jutott az NB I-be, míg futsalban osztályozón őrizték meg élvonalbeli tagságukat. Hódi Zsuzsanna játékos-edzővel beszélgettünk az évadról, a jövőről és a női labdarúgás helyzetéről.
Tovább »

Női labdarúgás: SZAK-hármas három pontért Kanizsán

2011. április 18., hétfő · Hozzászólok

Továbbra is százszázalékos a női labdarúgó NB II Déli csoportjában a Szegedi AK-Boszorkányok. A szegedi lányok szombaton Nagykanizsán győztek, így karnyújtásnyira került tőlük a bajnoki aranyérem és a legmagasabb osztály kerülés.
Tovább »

Női labdarúgás: boszorkányos szegedi kilences a Pécsnek + VIDEÓ, FOTÓK

2011. március 30., szerda · 3 hozzászólás

szeged_pecs16_gs Továbbra is százszázalékos a listavezető: első tavaszi mérkőzésén kiütéses győzelmet aratott a Szegedi AK női együttese az NB II Nyugati csoportjában a pécsi futballisták ellen. Baksa és Zimányi Kovács is háromszor mattolta az ellenfél kapusát. Pompás találkozóval debütált a női labdarúgás online közvetítéseink sorában!
Tovább »