Női labdarúgás: tartja a lépést a Kelennel a Szent Mihály

2017. október 7., szombat · Egy hozzászólás

Szélpál Nóra duplázni tudott az Airnergy ellen, de többen is jó teljesítményt nyújtottak, így a Szent Mihály négy góllal legyőzte fővárosi riválisát. A bajnokság harmadához érve három pont a hátrány a Kelenhez képest, október 21-én Tápén vissza lehet majd vágni a jelenlegi listavezetőnek! Tovább »

Női labdarúgás: Lemosta az újoncot a pályáról a Szent Mihály + FOTÓK

2017. szeptember 3., vasárnap · Hozzászólok

A hatalmas eső és a rövid kényszerszünet sem zavarta meg a Szent Mihály játékosait, akik a nehéz körülmények ellenére igazi gálaelőadással szórakoztatták a kilátogató szurkolókat. Tovább »

Női labdarúgás: kupameccsel nyitja az új idényt a Szent Mihály

2017. augusztus 18., péntek · Hozzászólok

szent_mihaly-monor016kf

A Szent Mihály női labdarúgó csapata is elkezdi az új szezont szombaton. Cserenkó Szabolcs lányai jól sikerült felkészülés után a Magyar Kupa első fordulójában a Monor otthonában lépnek pályára. Tovább »

Hevesi Tamás: „A megfelelő szakmai munkában hiszek”

2017. július 15., szombat · Hozzászólok

hevesi_tamas01_gs

Vasárnap kezdi meg szereplését a magyar cukorbeteg futsal-válogatott a romániai Európa-bajnokságon. Hevesi Tamás csapata Szegeden zárta felkészülését az idei kontinensviadalra, ahol a szövetségi kapitánnyal beszélgettünk edzői filozófiájáról, de esett szó Szegedről és a női labdarúgásról is. Tovább »

Női labdarúgás: mindent megtesz a győzelemért a szezon legjobbja

2017. július 6., csütörtök · Hozzászólok

harcel_boglarka_gs

A Szent Mihály női csapatának legjobb játékosának választották Harcel Boglárkát a 2016/2017-es szezonban nyújtott teljesítményének elismeréseként. A védő elégedett a csapat elmúlt idényével, jövőre pedig megcélozzák a bajnoki címet. Tovább »

Női labdarúgás: két védelmi megingás okozta a Szent Mihály vesztét az Újpest ellen + FOTÓK

2017. június 4., vasárnap · Hozzászólok

szent_mihaly-ujpest010kf

Hiába játszott jobban, két védelmi hibából két gólt kapott a Szent Mihály és 2-2-s döntetlent játszott az Újpest ellen, így nem tudta ledolgozni az első mérkőzésen összeszedett hátrányát az első osztályért vívott osztályozó visszavágóján. Tovább »

Labdarúgás: türelmesnek kell lennie a Szent Mihálynak

2017. június 2., péntek · Hozzászólok

szent_mihaly-budaors003kf

Az idény utolsó kihívása vár a Szent Mihályra vasárnap, amely azonban óriásit nyom a latban a jövőt tekintve. Az osztályzó visszavágóján a fővárosban összeszedett kétgólos hátrányát kell eltüntetnie a szegedieknek. Tovább »

Női labdarúgás: hősies diadal a hűség városában

2017. május 7., vasárnap · Hozzászólok

szent_mihaly-vasas024kf

Őrzi osztályozót érő második helyét a Szent Mihály, mely tartalékosan is győzni tudott Sopronban. Ha szombaton a lányok megverik a Kelen-Budaörsöt, akkor a most nagyot botló Monor elleni utolsó fordulóbeli rangadónak már nem marad tétje! Tovább »

Labdarúgás: tovább robog az osztályozó felé a Szent Mihály + FOTÓK

2017. április 23., vasárnap · Hozzászólok

szent_mihaly-vasas024kf

Kiválóan debütált Tápén a Szent Mihály, Zimányi Kovács Anikóék nagyszerű játékkal verték fővárosi ellenfelüket. A szegedi gárda így tartja négypontos előnyét a Monorral szemben az osztályozót érő második helyen. Tovább »

Női labdarúgás: Cserenkó Szabolcsék célja a bajnoki cím, de elégedett az őszi szerepléssel

2016. december 2., péntek · Hozzászólok

szent_mihaly-gyor005kf

Zsinórban aratott három győzelemmel zárták az őszi szezont a Szent Mihály lányai, így a bajnokság első felén túl a tabella második helyén várhatják a tavaszi folytatást. Nyáron nagy változások történtek a csapat háza táján, öt év után először kellett az NB II-es bajnokságnak nekivágnia a szegedi alakulatnak. A csapat edzőjével, Cserenkó Szabolccsal értékeltük az elmúlt félszezont. Tovább »

Következő oldal »