Sport

Labdarúgás: nem hozott gólt a Tisza-menti felkészülési derbi

Labdarúgás: nem hozott gólt a Tisza-menti felkészülési derbi

2016. február 13., szombat
Labdarúgás: nem hozott gólt a Tisza-menti felkészülési derbi
szolnok_szeged_2011_46_gs

Gól nélküli döntetlenre végzett egymással a Szolnoki MÁV FC és a Szeged 2011-Grosics Akadémia a két együttes szombati edzőmeccsén.

Klausz László

legénysége így két győzelemmel, két döntetlennel és négy vereséggel zárta a felkészülési időszakot. A csapatra legközelebb már éles feladat vár, hiszen február 21-én, vasárnap 15 órától a Gyirmót otthonába hivatalosak Germán Tamásék bajnoki mérkőzés kereti között. Azt a találkozót élőben fogja közvetíteni a köztelevízió.

Felkészülési mérkőzésen:

Szolnoki MÁV FC - Szeged 2011-Grosics Akadémia 0-0

Szolnok, Tiszaligeti Stadion, műfű.

Szeged:

Szántai - Áchim, Balogh, Tóth, Zabari, Povázsai, Veselinov, Zelenyánszki, Pászka, Andorka, Zádori.

Csere:

Molnár (kapus), Szabó, Farkas, Oláh, Berde, Coroian, Hegedűs, Germán.

Vezetőedző:

Klausz László. Klausz László:

"Sajnos a mai mérkőzésen a körülmények nem úgy hozták, hogy különösebben nagy tanulságokat lehessen levonni a lefújás után. A felkészülés során egyetlen egyszer játszottunk eddig műfüves pályán, az időjárás miatt pedig ezúttal is kénytelenek voltunk egy nem túl jó minőségű műfüvön futballozni. Az elsődleges cél így az volt, hogy nehogy valakinek kárba menjen az eddigi munkája egy sérülés miatt. A kezdőcsapat nagy része éppen ezért csak a második félidőben szállt be. A játékkal ettől függetlenül alapjában véve meg voltam elégedve, de egy közepes meccsre sikerült ez a találkozó, mert egyik csapat sem veszélyeztette igazán a kaput. Nem tudott minket hátul megbontani a Szolnok, de a mi támadójátékunk sem volt a helyzet magaslatán. Összességében amit a felkészülésre vonatkozóan elterveztünk, sikerült megvalósítani. Nívós ellenfelek ellen játszottunk, tehát azzal a munkával, amelyet a srácok elvégeztek az elmúlt időszakban, abszolút elégedett vagyok."

Utolsó edzőmeccsét játszotta a Szeged 2011-Grosics Akadémia Szolnokon - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=609404

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 13.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.