Bulvár

Garázdaság Szegeden

Garázdaság Szegeden

2016. február 15., hétfő
Garázdaság Szegeden

Egy szegedi, zártkörű rendezvényre akart bejutni egy helybeli férfi, de mivel a biztonsági őr nem engedte be, rátámadt. Garázdaság vétségének elkövetése megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 34 éves S. Csaba 2016. február 13- án este a Széchenyi István utcában levő vendéglőben iszogatott ismerőseivel. Valamivel éjfél előtt a férfi a vendéglő másik részében tartott zártkörű rendezvényre akart bemenni. Mivel ő nem volt meghívott, az ott tartózkodó kidobó az ittas férfit nem engedte be, ezért dulakodni kezdtek. A férfi egy poharat dobott a biztonsági őr felé, aki nem sérült meg. Ezt követően S. Csaba kiment az utcára és kitépett a falból egy darab ereszcsatornát, majd azzal verni kezdte a vendéglő ajtaját. Később egy közelben parkoló autó hátsó ablaktörlőjét törte le. A férfi a kiérkező rendörök intézkedésének is ellenállt. S. Csaba ellen garázdaság vétségének elkövetése megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán a cselekmény elkövetését elismerte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.