Bulvár

Több mint kétezer határsértőt tartóztattak fel Csongrádban kedden

Több mint kétezer határsértőt tartóztattak fel Csongrádban kedden

2015. augusztus 26., szerda
Több mint kétezer határsértőt tartóztattak fel Csongrádban kedden
migransok03kf

Ismét rekordot döntött a zöld határon átlépő migránsok száma kedden Csongrád megyében; 2230 illegális bevándorlóval - köztük 555 gyermekkel - szemben intézkedtek a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-t.

Szenti Szabolcs

elmondta: a legtöbb embert ezúttal is Röszke külterületén fogták el a rendőrök, többségük szír, afgán és pakisztáni állampolgárnak vallotta magát. Az illegális bevándorlók ügyében idegenrendészeti eljárást kezdeményezett a rendőrség. Országosan kedden tiltott határátlépés miatt 2533 embert fogtak el a rendőrök, és 3 fővel szemben embercsempészés miatt indult büntetőeljárás - közölte a police.hu-n szerdán az ORFK.

A legtöbb embert ezúttal is Röszke külterületén fogták el a rendőrök, többségük szír, afgán és pakisztáni állampolgárnak vallotta magát.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=562369

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 25.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.