Sport

Labdarúgás: gól nélkül zárt a SZEOL SC + FOTÓK

Labdarúgás: gól nélkül zárt a SZEOL SC + FOTÓK

2015. február 14., szombat
Labdarúgás: gól nélkül zárt a SZEOL SC + FOTÓK
szeol-szabadka22kf

A szerb harmadosztályú FK Backa 1901 ellen játszotta újabb felkészülési mérkőzését a SZEOL SC. A kevés helyzetet hozó találkozón egyik fél sem talált a kapuba, a gólhoz legközelebb a szegediek jártak.

A hétközi,

Ripensia Timisora elleni

találkozó után ezúttal egy szerb csapat ellen gyakorolt a tavaszi szezonra a SZEOL SC. Tóth Ákos legénysége a szerb harmadik vonalban szereplő a szabadkai FK Backa 1901 ellen játszottak a felkészülés jegyében. Kevés gólhelyzetet hozott a mérkőzés, főképp mezőnyjáték folyt a pályán. Az első félidőben inkább a szabadkaiaknál volt többet a labda, de nem tudták igazán nagy feladat elé állítani Leindlert, majd a félidő hajrájában

Beretka

a meccs legnagyobb lehetőségét hagyta ki, egy jól felépített támadás végén

Grünvald

bal oldali beadását jól fejelte kapura Beretka, de a felső lécet találta telibe. A fordulás után az első tíz percben az FK Backa dominált inkább, de csak

Hacker

rosszul hazapasszolt labdája után adódott lövési lehetőségük, azonban a vendégek csatára nem találta el jól a labdát. Ezt követően sem változott nagyban a játék képe, komoly lehetőség egyik fél előtt sem adódott, jobbára pontrúgások után kerültek a kapuk elé a felek, de gólt egyik csapat sem tudott szerezni, így egy igazságos döntetlent játszott egymással a két csapat. A SZEOL SC legközelebb február 17-én 17 órától a román harmadosztályú sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK ellen lép pályára, ismét a Felső Tisza-parti stadionban.

Felkészülési mérkőzésen:

SZEOL SC - FK Backa 1901 0 - 0

Szeged, Felső Tisza-parti stadion, műfű. Vezette: Dobos (Berta, Gáleg)

SZEOL:

Leindler – Bjedov, Hacker, Dlusztus, Buzási, Ondrejó, Puskás, Beretka, Grünvald, Bata, Faragó.

Vezetőedző:

Tóth Ákos

Csere:

Garamvölgyi (kapus), Kormányos, Busa, Mucsi, Varga, Forró, Ngalle, Domonkos.

FK Backa:

Tasic – Nadj, Calasan, Poljakovic, Gavric, Nikic, Bacic, Milikic, Kolundzic, Zlatkovic, Matic.

Vezetőedző:

Slobodan Kustudic

Csere:

Tripkovic (kapus), Svitic, Banjac, Damjanovic, Nakato, Simovic, Sveljo, Savovic, Ljubenovic, Maksimovic. Tóth Ákos:

"Igazán nagy gólhelyzet csak Beretka Peti kapufájánál adódott a mérkőzésen. Természetesen hasznos volt ez a meccs is, egy újabb nemzet futballkultúráját képviselő csapat ellen játszottunk. Érezhetően tompák voltunk, talán a hirtelen beköszöntött tavaszias idő okán, de úgy gondolom, ez természetes. A félidőben is azt mondtam, előfordul ilyesmi, de ha már így alakult, akkor legalább hozzuk le 0-0-ra a találkozót. Végülis ha innen nézzük, akkor tökéletesen elégedett vagyok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.