Sport

Szőregen készült el az ország első műfüves sportpályája + FOTÓK

Szőregen készült el az ország első műfüves sportpályája + FOTÓK

2014. április 22., kedd
Szőregen készült el az ország első műfüves sportpályája + FOTÓK
szoregimufu_013

Idén tavasszal adták át a szőregi sportpálya melletti területet a műfüves kispálya építésére. 2014-ben ez az első műfüves pálya az országban, amely elkészült.

Rózsavölgyi József

, Fidesz-KDNP-s képviselő akkor úgy nyilatkozott, "a pálya mintegy 28 millió forintból épül meg, melyből az önkormányzat 7,6 millió forint önrészt biztosít, a teljes költség 30 százalékát. A területet március 18-án adtuk át munkavégzésre, ami egy hónapot vesz majd igénybe, április végén tehát már a sportolók használhatják az új pályát itt Szőregen. Azt ki kell emelni, hogy az új pályát bekapcsoljuk a tömegsportba és az iskolai testnevelésbe is. Ezt a területet akár a tanóra keretében vagy különfoglalkozásokra is igénybe vehetik majd a szőregi gyerekek." Alig egy hónappal a munkálatok elkezdése után, április 22-én megtörtént a hivatalos műszaki átadás, melyen részt vett az építtető Sport-Ber Kft. részéről

Tilli Lajos

műszaki ellenőr, a talajmunkálatokért felelős Syslak 2013 Kft. részéről

Lapos József

, a műfüvet biztosító Greenturf Sport Kft. képviseletében

Bicskei Balázs

és a szőregi részönkormányzattól

Rózsavölgyi József

. Az elkészült pálya minden tekintetben megfelelt a műszaki elvárásoknak, így ha elmúlik az esős idő, azonnal birtokba vehetik a szőregi fiatalok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.