Sport

Futsal: az Üllő ellen kezdi az évet az UTC

Futsal: az Üllő ellen kezdi az évet az UTC

2013. január 6., vasárnap
Futsal: az Üllő ellen kezdi az évet az UTC

Hétfő este 19 órától folytatódik a férfi futsal NB I alapszakasza, az UTC Futsal Team a rövid téli pihenő után a Cső-Montage együttesét fogadja.

December 17-én fejeztük be a 2012-es esztendő bajnoki küzdelmeit az UTC Futsal Team egy

káprázatos gödöllői győzelemmel

, ám az azóta eltelt három hétben sem ültek babérjaikon kiváló futsalosaink, hiszen szinte egytől egyig valamennyien részt vettek a megye futballkrémjét megmozgató hagyományos Kék Mókus Kupán, illetve egyéb ebben az időszakban megszokott teremtornákon. Ebből adódóan aligha okoz gondot az edzéseket csütörtökön újrakezdő Tombácz Róbertéknek újra felvenni a ritmust, hiszen nem is nagyon volt alkalmuk kijönni belőle.

ONLINE!

Az UTC Futsal Team - Üllő FC Cső-Montage NB I-es futsalmérkőzést a SZEGEDma.hu percről percre frissülő online tudósítás formájában közvetíti hétfő este 19 órától! Szurkoljunk együtt a mieink győzelméért!

"Az év végén a mi csoportunknak jutott a szilveszter, így szolgálatban voltam, december 31-én 7-re mentem dolgozni" - árulta el a civilben tűzoltóként a katasztrófahelyzetek ellen küzdő hálóőr, akinek csoportjába egyébként további labdarúgók is tartoznak, úgy mint UTC-s csapattársa,

Puskás Csaba

, vagy éppen

Magyar György

illetve

Hadár Attila

. "Szerencsére nyugodt szolgálat volt, aztán amikor reggel 7-kor jött a váltás nem maradt el a koccintás sem a szolgálatot leadóknak" - tette hozzá az újszegedi gárda első számú kapusa. Hétfő este 19 órától az évkezdéshez ideális ellenféllel találkozik az UTC az újszegedi sportcsarnokban, hiszen a szebb napokat is megélt Üllő FC Cső-Montage gárdája ellen, mondhatni kötelező a győzelem.

Tombácz

kapus azonban óvatosabb, s nem is alaptalanul, hiszen ősszel csak drámai csatában, fordulatos meccsen tudott

diadalmaskodni az UTC

az akkori sereghajtó otthonában 5-4-re. "Nem nagyon beszélhetünk a bajnokság jelen szakaszában papírformáról. Már kiderült, mindenki megverhet mindenkit a helyezéstől, illetve az idegenbeli szerepléstől függetlenül. Nagyon nehéz meccsre számítok, pláne, hogy három meghatározó emberünk eltiltását fogja tölteni, akiknek igyekszünk megoldani a pótlását" - közölte a hétfő bajnoki kapcsán. Való igaz, a gödöllői fényes sikert három szegedi kiállítás árnyékolta be, így az Üllő elleni évkezdetet pedig Puskás,

Trucz Zsolt

és

Dürgő Péter

eltiltása fogja...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.