Sport

Futsal: elkapná a Rubeolát az UTC

Futsal: elkapná a Rubeolát az UTC

2012. október 14., vasárnap
Futsal: elkapná a Rubeolát az UTC

Hétfő este pótolja halasztott kupamérkőzését az UTC Futsal Team. A Brinszky-csapat a Rubeola FC Csömör gárdáját fogadja az újszegedi sportcsarnokban.

Hétfőn ugyan menetrend szerint bajnoki fordulót rendeznek a férfi futsal NB I-ben, a szegedi futsaldrukkerek azonban most magyarkupa-meccsen szurkolhatnak kedvenceiknek: az UTC a Rubeolát fogadja a kupa 2. körének pótlandó meccsén. Mindössze két csapat programja borítja az NB I megszokott menetrendjét, az egyik az UTC, a másik pedig az a Rába ETO, mely grúziai UEFA Futsal Cup meccsei miatt épp az újszegediek elleni eredetileg most hétfői mérkőzését volt kénytelen halasztani. persze nem csak emiatt a jó a két gárdát egy mondatban említeni, hanem azért is, mert jelenleg az UTC áll ott a bajnoki tabellán, ahol alapvetően a győrieket szokta meg a hazai futsaltársadalom - azaz a tabella élén. S ráadásul az is biztos, hogy ez most pár hétig nem is fog változni, mert bár ugyan az UTC kupameccset vív hétfőn, a mieinktől három pont távolságban álló Berettyóújfalu azonban szabadnapos, s ezt követően legközelebb pedig csak október 29-re van kiírva bajnoki forduló.

ONLINE!

Hétfő este 19 órától folyamatosan frissülő, élő, szöveges online tudósítás formájában számolunk be az UTC Futsal Team - Rubeola FC Csömör futsal magyarkupa-mérkőzésről. Tartsanak velünk, szurkoljunk együtt a hazaiak diadaláért!

Október végén az NB I-ben épp a hétfői vendégek lesznek az UTC ellenfelei, azaz a hónap hátralévő részében Tóth Attiláék reméljük nem kapnak csömört a Csömörtől, hanem hibátlanul veszik mindkétszer az akadályt. "Úgy tűnik minden évben van olyan csapat amelyikkel több meccset kell játszanunk, mint azt gondolnánk. Tavaly ilyen volt a Gödöllő, idén pedig a Rubeola. Természetesen állunk a feladat elébe, igyekszünk a kupában és a bajnokságban is legyőzni őket" - mondta el a hétfői kihívás kapcsán

Brinszky Adrián

, az UTC edzője. Hasonlóan vélekedik a legutóbb a DEAC elleni 9-4-es siker alkalmával kétszer betaláló Dürgő Péter is. "Nagyon remélem, hogy mindkétszer sikerrel vesszük az akadályt, hiszen szeretnénk továbbjutni a kupában is. Nem lesz könnyű, de szeretnénk megismételni a tavalyi sikert, az pedig mindenki nagy álma, hogy azt esetleg felülmúljuk. Természetesen a bajnokságban cél megőrizni a veretlenséget a Csömörrel szemben is, október végén mindenképp győzni szeretnénk" - közölte a kettős megmérettetés kapcsán. A csömöriek egyébként a bajnoki küzdelmek során nagyjából kiszámítható teljesítményt nyújtottak eddig az idei szezonban. Az egyesített Gödöllő-Vasastól (2-4), a Berettyóújfalutól (1-6) egyaránt kikaptak, ahogyan a Győr is mindkét, már lejátszott alapszakaszmeccsen kiütéssel verte őket (1-7, 0-10). Ugyanakkor a Cső-Montage és a DEAC ellen magabiztosan (10-4, 7-3), a MAFC ellen nagy küzdelemben sikerült nyerniük. Mindezek nyomán a papírforma mind a kupa-, mind a két hét múlva esedékes bajnoki találkozón egyaránt az éllovas újszegedieknek kedvez, még úgyis, hogy egyik meghatározó emberüket, a DEAC elleni meccsen megsérült

Puskás Csabát

vélhetően nélkülözni kényszerülnek. Az UTC - Csömör kupacsatát hétfő este 19 órától rendezik az újszegedi sportcsarnokban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.