Kalandra fel! – családi nap a Mars téri piacon + FOTÓK

Vasárnap is van élet a Mars téri piacon, méghozzá igazán mozgalmas. Erre családi nappal hívta fel a figyelmet a Szegedi Vásár és Piac Kft. A parkolóban ugrálóvár, ügyességi versenyek és látványos bemutatók, valamint állatsimogató is várta a családokat.

„Nemcsak szombaton, hanem vasárnap is érdemes kilátogatni a Mars téri piacra. Kiváló minőségű termékeket kínálnak, ráadásul hazai kis- és középvállalkozások. Nem pusztán a multiknál, hanem itt nálunk is be lehet vásárolni a vasárnapi ebédhez. Erre szeretnénk ráirányítani a figyelmet, ezért szerveztük meg a családi napot” – közölte Erdei Péter. A Szegedi Vásár és Piac Kft. ügyvezetője hozzátette, örül a rendezvény sikerének, amit az árusok is pozitívnak értékeltek.

A vasárnap délelőtt játszótérré változott parkolóban lehetett nyuszit, kacsát, sőt még kígyót is simogatni, illetve a rendőrség látványos kutyás bemutatója is nagy sikert aratott. különböző ügyességi versenyek is várták a kicsiket, míg bohócok lufi figurákat hajtogattak. Ott találkoztunk Nyári Diával, a Barátok közt Hannájával, aki először próbált macit formálni lufiból, amihez természetesen segítséget is kapott az egyik bohóctól.

„Régen sokat jártam piacra anyukámmal, s pont most, amikor belecsöppentem ebbe a miliőbe, elhatároztam, újból fogok, hiszen egészen más, mint mikor az ember elmegy egy szupermarketbe vásárolni. Itt hazai termelőktől vásárolhatok, és sokkal zamatosabb gyümölcsöt kínálnak” – mondta el portálunknak Nyári Dia. A lufi figura készítése mellett több ügyességi játékot is kipróbált Dia, sőt kígyót is simogatott. A népszerű sorozat szereplője sosem járt még Szegeden, így délután a várossal ismerkedett.

3 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  3. árus
  2012. június 4., hétfő, 07:07
  Válaszolok

  az árusoknak nem ez a véleménye…

 • '>
  2. polla
  2012. június 4., hétfő, 07:07
  Válaszolok

  Zöldséges ha Ön árus mondja már el mit tapasztal miért lehet a visszaesés, mert a piacra járva én is azt látom mintha kevesebb lenne a csarnokban az árus. Nem jó a forgalom, vagy sok a helypénz?

 • '>
  1. zöldséges
  2012. június 4., hétfő, 06:38
  Válaszolok

  hétvégenként azt tapasztalom, hogy egyre kevesebb az árus. talán ezzel kellene foglalkozni és nem programszervezéssel nem?