Gazdaság

Éves hulladékszállítás-előfizetési kedvezmény és nyereményakció

Éves hulladékszállítás-előfizetési kedvezmény és nyereményakció

2012. január 6., péntek
Éves hulladékszállítás-előfizetési kedvezmény és nyereményakció

Szeged Megyei Jogú Város a 2011. december 16. napi közgyűlésén meghatározta a 2012. évi hulladékszállítási díjak mértékét.

Az 53/2004. (XI. 30.) számú Kgy. rendelet értelmében a hulladék elszállításáért és ártalmatlanításáért az ingatlan tulajdonosa vagy használója az alábbiakban meghatározott díjat köteles fizetni:

1.

Lakossági ügyfeleknek Szegeden háztartásonként 110/120 literes gyűjtőedény heti egyszer történő elszállításának és ártalmatlanításának díja bruttó

3.175.- Ft/hó.

A kéthavonként fizetendő minimális hulladékszállítási díj összege bruttó

6.351.- Ft.

2.

Közületi ügyfelek esetében kötelező a minimális 110/120 liter heti egyszer történő hulladékszállítás igénybevétele. Egyéb szilárd hulladék esetén a termelt mennyiséggel arányos díjat kell fizetni.

3.

Az 50% mértékű díjkedvezményben részesülő ügyfeleknek háztartásonként 110/120 literes gyűjtőedény heti egyszer történő elszállításának és ártalmatlanításának díja bruttó

1.587.- Ft/hó.

A kéthavonként fizetendő kedvezményes hulladékszállítási díj összege bruttó

3.176.- Ft.

A hulladékszállítási közszolgáltatás minimális díja 50% mértékű kedvezménnyel csökkenthető az alábbi jogosultaknak: - az egyedül élő, 62 éven felüli nyugdíjas személynek, - az önálló háztartásban élő házaspárnak, illetve élettársaknak, ha egyikük 62, másikuk 70 éven felüli, - annak a 62 éven felüli személynek, aki önálló nyugdíjjal, keresettel vagy egyéb jövedelemmel nem rendelkező közeli hozzátartozója {Ptk. 685. § b) pont} eltartásáról gondoskodik, - a hadirokkant és a hadiözvegy részére, - a súlyosan látás- vagy hallássérültnek, az I. és II. csoportbeli rokkant számára. A díjkedvezmény írásban vagy személyesen a megfelelő jogosultságot igazoló dokumentumok bemutatásával igényelhető. Az egyéb lakossági díjkedvezmények (lakossági folyószámláról történő fizetés vagy inkasszóval történő teljesítés) az előző évhez képest változatlanok.

Az idei évben is lehetőséget kínál Társaságunk a hulladékszállítási díj egy összegben történő kiegyenlítésére. ÉVES DÍJFIZETÉS ESETÉN 10% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK a hátralékkal nem rendelkező ügyfeleink részére.

Azon szegedi lakossági ügyfelek között, akik éves hulladékszállítási díjukat előre, a megadott határidőig rendezik, értékes nyereményeket sorsolunk ki.

A FELAJÁNLOTT NYEREMÉNY 20 db DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP, MELYET A HÚSZ LEGSZERENCSÉSEBB ÜGYFELÜNK KÖZÖTT KÖZJEGYZŐ JELENLÉTÉBEN SORSOLUNK KI.

Minden ügyfelünk 2012. január 15. napig megkapja a PRO FORMA számláját és egy csekket, melyet

2012. január 31. napig – postai utalványon vagy átutalással – lehet befizetni.

A csekk a 10% kedvezménnyel csökkentett díjat már tartalmazza.

AZ ÉVES ELŐREFIZETÉSSEL JÁRÓ KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉHEZ A 2012. JANUÁR 31. NAPIG BEFIZETETT ÖSSZEGEKET TUDJUK FIGYELEMBE VENNI.

Ha Ön úgy dönt, hogy 2012. évre lemond az előrefizetéssel járó kedvezményről és a nyereményakcióban történő részvételről, akkor a kiküldött PRO FORMA számlán szereplő összeget tartalmazó utalványt nem kell befizetnie. Ebben az esetben a következő számlázásnál automatikusan megkapja az aktuális kéthavi hulladékszállítási számláját.

FELHÍVJUK FIGYELMÉT, HOGY 2012. JANUÁR 31. NAPJA UTÁN DÖNTÉSÉNEK MEGVÁLTOZTATÁSÁRA ÉS SZÁMLÁJÁNAK MÓDOSÍTÁSÁRA NINCS LEHETŐSÉG.

A fenti tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseivel Ügyfélszolgálati Irodánkhoz fordulhat, ahol munkatársaink szívesen állnak ügyfeleink rendelkezésére:

Ügyfélszolgálati Iroda:

Szeged, Stefánia 6. Telefon: 62/777-211 * Fax: 62/777-271

Nyitva tartás:

hétfő, kedd, szerda 8-15 óra, csütörtök: 8-17 óra, péntek: 8-13 óra Kérjük, hogy a hulladékszállítási közszolgáltatás éves díjának előre történő befizetésével járuljon hozzá a térségi környezetminőség javításához, a hulladékok által okozott környezetszennyezés megakadályozásához és felszámolására irányuló erőfeszítéseinkhez.

Eddigi együttműködését köszönjük, az új évre sok sikert kívánunk Önnek és Családjának! Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.

(X)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.