Egyetem

Idén is versmondással és adománygyűjtéssel várják az SZTE Alma Mater Mikulást

Idén is versmondással és adománygyűjtéssel várják az SZTE Alma Mater Mikulást

2021. november 26., péntek
Idén is versmondással és adománygyűjtéssel várják az SZTE Alma Mater Mikulást

Az SZTE alumnijait adománygyűjtésre, gyermekeiket versmondásra, üzenetküldésre és rajzolásra hívja az SZTE Alma Mater a 2021-es Mikulás Nap alkalmából.

Bár a vírushelyzet miatt sajnos most sincs lehetőség megtartani a hagyományos Alma Mater Mikulást a tavalyi évhez hasonlóan, az SZTE volt hallgatói és családjaik online, együtt készülhetnek az ünnepekre. A gyerekek idén is videóüzenetben -  verssel, dallal - vagy rajzzal üzenhetnek a Mikulásnak, a felnőttek pedig az SZTE Alma Mater hagyományos adománygyűjtő akciójához csatlakozhatnak.

A verssel, dallal vagy üzenetküldéssel kapcsolatban néhány dologra érdemes odafigyelni: a felhívásra 2-12 éves korú gyermekek Mikulásvárással, téllel, karácsonyra hangolódással összefüggő verseit, dalait, üzeneteit várják, amelyet videóra rögzítve lehet elküldeni az sztealmamater@gmail.com e-mail címre. A videót bármilyen arra alkalmas eszközzel lehet rögzíteni (akár telefonnal is), a felvétel minősége nem befolyásolja az eredményt. Egy videó hossza legfeljebb 3 perc lehet.

A videókat december 03-ig lehet elküldeni, ezeket folyamatosan közzéteszik az SZTE Alma Mater Facebook oldalán. Pályázni ezen kívül rajzzal, vagy bármilyen, más, a témához kapcsolódó alkotással is lehet. A nyerteseket sorsolás útján választják ki a szervezők.

A hagyományokhoz híven az SZTE Alma Mater munkatársai idén is várják, gyűjtik az adományokat, amelyeket az Elszalasztott 1000 év KHE és a Szegedi Családok Átmeneti Otthonába juttatnak majd el. Ajándékozhatunk édességet - érdemes olyat küldeni, amely több részre osztható, hiszen csomagok készülnek belőlük - vagy játékokat, könyveket, plüssöket. Az adományokat 2021. december 3-ig lehet bevinni az SZTE Alma Mater irodájába (Szeged, Honvéd tér 6., 33-as ajtó).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.