Egyetem

Megkezdődött a szeptemberi felsőoktatási képzések e-ügyintézési időszaka

Megkezdődött a szeptemberi felsőoktatási képzések e-ügyintézési időszaka

2017. április 22., szombat
Megkezdődött a szeptemberi felsőoktatási képzések e-ügyintézési időszaka

Megkezdődött a szeptemberi felsőoktatási képzések e-ügyintézési időszaka a www.felvi.hu honlapon, április 20-tól minden jelentkező használhatja adatbetekintésre, dokumentumpótlásra, adat- és sorrendmódosításra a felületet.

Az Oktatási Hivatal szombati, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, az e-ügyintézés elindulásával egy időben válik elérhetővé és letölthetővé az e-felvételi Hivatalos iratok menüpontjában a jelentkezői státuszlap, amely tartalmazza az összes információt, mind a jelentkezőről, mind pedig a jelentkezéseiről. A jelentkezői státuszlap az eljárás során folyamatosan elérhető. A felvételi eljárásban a tájékoztatás folyamatosan online formában, valamint e-mailben történik. Ezért a hivatal szerint nagyon fontos, hogy a jelentkezők folyamatosan figyeljék a postafiókjukat, illetve az e-felvételi felületét. A felvételi során mindig arra a címre érkeznek a hivatalos értesítések, amelyet a jelentkező regisztrációjakor megadott. Felhívták a figyelmet arra, hogy a jelentkezési sorrendet egyetlen alkalommal, legkésőbb 2017. július 12-ig az e-felvételi felületén lehet módosítani. Szintén az e-felvételi felületén lehet visszavonni a korábban megadott jelentkezési helyet, helyeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.