Egészség

Szeged is egyike a kilenc „véradó városnak”

Szeged is egyike a kilenc „véradó városnak”

2010. június 16., szerda
Szeged is egyike a kilenc „véradó városnak”

Az Országos Vérellátó Szolgálat (www.ovsz.hu) és a United Financial Services Group Holding Zrt. (www.ufsgroup.hu) hároméves sikeres együttműködése eredményeképpen 2010-ben egyszerre kilenc helyszínen járulnak hozzá a vérkészlet gyarapításához.

Az UFS Group munkatársai - a visszatérő véradók, és az újonnan nyílt irodák (sok esetben első) véradói -, nagy várakozással készülnek a 2010. június 17-i akcióra, amelynek helyszínei: Budapest, Baja, Debrecen, Kaposvár, Miskolc, Szombathely, Pécs, Szeged, Szolnok. Az OVSZ és a pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó társaság közös célja, hogy az előző két év sikeres véradó napjaihoz hasonlóan idén is sok segítő szándékú UFS munkatárs, családtag, barát, ismerős adjon vért ezen a napon, és osztozhasson a segítés örömében. A véradási kampány szervezése és a nagyszámú részvétel az UFS Group üzleti filozófiáján alapul, amelyet az "Együtt gondolkodunk, együtt gondoskodunk" jelmondatuk foglal össze. Ez teszi lehetővé a pénzügyi piac igényeire való gyors, innovatív reagálást, továbbá a társadalmi problémák felismerését, és az időszerű segítést. Az UFS munkatársai hétköznapi tevékenységükben és véradó akciójuk során is készek másokért felelősséget vállalni az empátia, és a személyes példamutatás felvállalásával.

Véradó lehet bárki, aki:

- 18 és 65 év közötti, - a testsúlya meghaladja az 50 kg-ot, - egészségesnek érzi magát, - rendelkezik társadalombiztosítással

Véradásra feltétlenül hozza magával:

- személyi igazolványát, - lakcímkártyáját - eredeti TAJ kártyáját Az OVSZ nyáron is várja a véradókat regionális központjaiban, területi vérellátóiban, valamint a kitelepült véradó helyszíneken! Az OVSZ idén útjára indítja az OVSZ.next kezdeményezést, amely az öregedő donor-korfa fiatalítását célozza. Kiemelt figyelmet szentelnek azoknak a véradó szervezeteknek és véradói csoportoknak, amelyekkel együttműködésben a véradói utánpótlást biztosító fiatalokat érhetik el. A nyár és az ősz folyamán meghirdetnek olyan speciálisan a fiatal véradóknak szóló kampányokat, amelyek az ő értékválasztásaikhoz, az őket körülvevő vizuális környezethez igazodva segíti azonosulásukat az adományozó magatartással. (OTS)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.