Már az olimpiai kvóta lebeg az SZKE korisainak szeme előtt

2017. szeptember 13., szerda · Hozzászólok

Remekül kezdődött az idény a Szegedi Korcsolyázó Egyesület versenyzői számára. Jászapáti Petra három arannyal és egy ezüsttel, Kónya Zsófia két bronzéremmel zárta az országos bajnokságot. Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: eredményesen zártak az SZKE versenyzői az országos utánpótlás bajnokságon

2017. február 27., hétfő · Hozzászólok

gyorskorcsolya_zagrab2

Ismét eredményesen zártak a Szegedi Korcsolyázó Egyesület versenyzői az Országos Rövipályás Gyorskorcsolyázó Utánpótlás Bajnokságon a hétvégén. Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: újabb SZKE sikerek a zágrábi versenyen

2017. február 15., szerda · Hozzászólok

gyorskorcsolya_zagrab2

A hétvégén ismét nagyszerűen teljesítettek a Szegedi Korcsolyázó Egyesület tagjai Zágrábban a Danubia Kupa sorozat 6. állomásán. Nyolc indulóból ketten a junior válogatott színeiben álltak rajthoz. Egyéni összetett versenyben 4 érmet szereztek, még váltóban 6 korcsolyázónak lógott érem a nyakában. Ami még inkább felhívja a figyelmet a versenyzők feltörekvő teljesítményére, hogy 13 alkalommal született egyéni legjobb időeredmény ezen a megmérettetésen. Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: teljesítette az elvárásokat Jászapáti Petra az Európa-bajnokságon

2017. január 20., péntek · Hozzászólok

jaszapatipetra_sanok

Egy arannyal és hat ezüstéremmel tért haza a torinói rövidpályás gyorskorcsolyázók Európa-bajnokságról a magyar csapat. Az ezüstöt szerző 3000 méteres női váltónak tagja volt az SZKE két versenyzője, Jászapáti Petra és Kónya Zsófia is. Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: nemzetközi Mikulás Kupán szerepeltek az SZKE versenyzői

2016. december 12., hétfő · Hozzászólok

gyorskori

A Szegedi Korcsolyázó Egyesület december 2-4. között a budapesti Gyakorló Jégcsarnokban vendégeskedett 12 sportolójával a Mikulás Kupa Nemzetközi Gyorskorcsolyázó versenyen. A rövidpályás gyorskorcsolya viadalon 10 nemzet mintegy 180 versenyzője vett részt. Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: két magyar csúcs a pénteki világkupa selejtezőkben

2016. november 5., szombat · Hozzászólok

mkosz

Két magyar csúcs is született a rövidpályás gyorskorcsolyázók calgaryi világkuparajtának pénteki selejtezőiben: Liu Shaolin Sándor 1500, míg Jászapáti Petra 500 méteres döntötte meg az országos rekordot. Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: gerincsérüléséből lábadozik Lajtos Szandra

2015. november 2., hétfő · Hozzászólok

lajtos_szandra

Elrajtolt a rövidpályás gyorskorcsolyázók szezonja, azonban Lajtos Szandra nevét hiába kerestük az első versenyek eredményeinél, a Szegedi Korcsolyázó Egyesület versenyzője nem állt rajthoz, hiszen sérülése után próbálja visszanyerni régi erejét. Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: Jászapáti Petra országos bajnok lett összetettben

2015. szeptember 7., hétfő · Hozzászólok

jaszapati_petra_ob

Szeptember 5-6. között rendezték Budapesten a gyakorló jégcsarnokban a rövidpályás gyorskorcsolyázók 2015/2016-os évadjának országos bajnokságát, amelyen óriási szegedi siker született Jászapáti Petra révén.
Tovább »

Gyorskorcsolya: közösen ünnepeltek az SZKE versenyzői + FOTÓK

2015. március 31., kedd · Hozzászólok

jegkorisok04kf

Hétfőn délután közös, családias hangulatú ünnepséget tartott a Szegedi Korcsolyázó Egyesület a műjégpályán, ahol a klub Eb-ről hazatért versenyzőjét, valamint a közelmúltban MOL Tehetséggondozásért Díjban részesült edzőt, Szabó Krisztiánt köszöntötte. Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya – Lajtos Szandra: Kár, hogy nem tudtuk megmutatni, mire vagyunk valójában képesek

2015. március 19., csütörtök · Hozzászólok

lajtos_szandra

A magyar női váltó tagjaként az ötödik helyet szerezte meg Lajtos Szandra a rövidpályás gyorskorcsolyázók vasárnap zárult világbajnokságán Moszkvában. A Szegedi Korcsolyázó Egyesület (SZKE) kiválóságát egy rövid szezonértékelésre kértük az idény utolsó versenyét követően.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: szegedi sikerek Oszakában

2015. március 2., hétfő · Hozzászólok

jaszapatipetra_sanok

Jászapáti Petra és Farkas Tamás személyében a Szegedi Korcsolyázó Egyesület két versenyzője is rajthoz állt a február 27. és március 1. között Japánban rendezett rövidpályás gyorskorcsolyázók junior világbajnokságán.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: a szezon legfontosabb versenye következik két szegedi tehetség számára

2015. február 19., csütörtök · Hozzászólok

jaszapatipetra_sanok

Február 27. és március 1. között Japánban rendezik a rövidpályás gyorskorcsolyázók junior világbajnokságát. Az oszakai tornán a Szegedi Korcsolyázó Egyesület (SZKE) két versenyzője is részt vesz.
Tovább »

Rövidpályás gyorskorcsolya: szegedi sikerek Grazból

2014. december 4., csütörtök · Hozzászólok

Szocsi2014 - Rövidpályás gyorskorcsolya

A hétvégén a rövidpályás gyorskorcsolyázók Danubia Series elnevezésű versenysorozata 2. állomásához érkezett Grazban, ahol a Szegedi Korcsolyázó Egyesület négy versenyzője állt rajthoz.
Tovább »

Kónya Zsófia úgy örült az olimpiai 6. helynek, mintha aranyat nyert volna

2014. február 27., csütörtök · Egy hozzászólás

Szocsi2014 - Rövidpályás gyorskorcsolyaHatalmas pluszt adott neki szülei szurkolása, medvéket nem, csak kóbor kutyákat látott, a téli nyár meglepte, a váltóval elért 6. hely pedig az olimpiai arannyal ért fel számára. Kónya Zsófia mesélt szocsi élményeiről.
Tovább »

Téli olimpia: Kónyával és Lajtossal pontszerző a női rövidpályás váltó

2014. február 18., kedd · Egy hozzászólás

Szocsi2014 - Rövidpályás gyorskorcsolyaAz előzetes célkitűzést teljesítve a magyar női váltó – ha szerencsés körülmények között is, de – a pontszerző, hatodik helyen végzett rövidpályás gyorskorcsolyában a Szocsiban zajló téli olimpián. A sportág magyar képviselői sorozatban a harmadik játékokon értek el pontszerző helyezést.
Tovább »

Kónya Zsófia kissé letört, hogy kimaradt a váltóból

2014. február 12., szerda · Hozzászólok

konyazsofiaKónya Zsófia elismerte, kissé letört amiatt, hogy kimaradt a rövidpályás gyorskorcsolya váltóból a szocsi téli olimpián, de mostantól csak arra összpontosít, hogy sikeres legyen az egyéni számában, illetve a váltó B döntőjében, ahol reményei szerint már ő is szerephez juthat.
Tovább »

Tuti Kori: egy arany és két bronz a hétvégi mérleg + FOTÓK

2014. február 11., kedd · Hozzászólok

tuti_gyorskori_001Február 8-9-én, 92 fiatal, utánpótlás korú sportoló részvételével zajlott Budapesten a 2014-es Magyar Junior Országos Bajnokság gyorskorcsolya verseny. A versenyzők között indultak a versenyzésben már tapasztaltnak számító „öreg rókák”, de sok egyesület nevezte az „egészen friss neveléseit” is.
Tovább »

Következő oldal »