Kósa Lajos: a Modern városok programban nagyobb szerepet kapnak az önkormányzatok

2017. október 6., péntek · Hozzászólok

A Modern városok program keretében megvalósuló beruházásokban a jövőben nagyobb szerepet kapnak az önkormányzatok – közölte a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter csütörtök este az MTI-vel. Tovább »

Közgyűlés: titok maradt, mennyibe kerül a szegedi adózóknak az MSZP-s propaganda + FOTÓK

2017. szeptember 22., péntek · 64 hozzászólás

Merthogy Botka László nem árulta el a jobboldali képviselők kérdésére, mennyit költ a város a Szegedi Tükör című propagandalapra, és fizetett-e abban a reklámcikkekért az MSZP. A 76-os és a 13-as busz mellett demonstrálni szándékozó szegedi lakosokat nem engedték fel a karzatra a biztonságiak. A balliberális városvezetés nem enged a buszügyben, de a sztori gennyesedését mutatja, hogy Móraváros Botka-párti képviselője is az alpolgármester ellen szavazott. Tovább »

Közgyűlés: menzaügyben párbajoztak, Botkát Czeglédyvel és a Rolexszel támadták

2017. június 23., péntek · 48 hozzászólás

kozgyules_varosi11_gs

“Botka László nem férfi, hanem gyáva nyúl” – Szabó Bálint jogász így vezette fel a közgyűlést. A leghevesebb vita a közétkeztetési díjak emeléséről folyt, a jobboldal azt firtatta, miért támogatja a baloldali városvezetés a lakossági érdekekkel szemben a vállalkozót, míg a szocialisták a minimálbér-emelést hibáztatták. Az MSZP miniszterelnök-jelöltjét kerítésszaggatónak is minősítették, és támadták ügyvédje, az előzetesbe került Czeglédy Csaba ügyével. Tovább »

Botka próbál beelőzni: a városházán jelentette készre az ELI-t a hivatalos avató előtt egy nappal

2017. május 22., hétfő · 34 hozzászólás

botka_laszlo_gs

Azzal indokolta Botka László, hogy a városháza sajtószobájában jelentette be az ELI lézerközpont elkészültét egy nappal az ünnepélyes átadó előtt, hogy az elmúlt tíz évben a lézeres kutatóközponttal kapcsolatos minden fontos mérföldkőről a polgármesteri hivatal épületében adtak tájékoztatást. A szocialista városvezető úgy értékelt, hazánk tekintélye megtépázott, ezért is jelentősnek tartja, hogy ilyen pozitív hír lesz hazánkról. Tovább »

Molnár Áron: Algyő érdeke, hogy megmaradjon a tulajdonrésze az úszóműben!

2017. május 12., péntek · 4 hozzászólás

molnar_aron005kf

A móló Tiszára helyezését tartja jelenleg a legfontosabbnak Molnár Áron, aki továbbra is azon az állásponton van, hogy az önkormányzat érdeke a tulajdonrész megtartása. A polgármester az üzemeltetést végző egyesület elnökével több dologban nem ért egyet, szerinte például igenis egyértelműen meghatározható, mely mólódarabok képezik a település tulajdonát. Tovább »

Közgyűlés: élőlánc védte Botkát Szabó Bálinttól, nem lesz sípálya Vértón + FOTÓK

2017. április 28., péntek · 103 hozzászólás

varosi_kozgyules005kf

Botka Lászlót testükkel védték a biztonsági őrök Szabó Bálinttal szemben, akit erőteljesen ellökdöstek a polgármester közeléből. A Fidelitast pedig kizárták a karzatról, melyre csak városházi dolgozókat engedtek be. Azért döntések is születtek: Herczeg Tamás újabb öt évre a szabadtéri igazgatója lett. Tovább »

Az Alkotmánybíróság megsemmisítette a muszlim vallás gyakorlását korlátozó ásotthalmi szabályozást

2017. április 12., szerda · 4 hozzászólás

burka_muszlim_muzulman

Az Alkotmánybíróság (Ab) alaptörvény-ellenesnek találta és megsemmisítette a közösségi együttélés alapvető szabályairól szóló ásotthalmi önkormányzati rendeletnek azt a paragrafusát, amely szerint tilos közterületen a müezzin tevékenysége, a burka és a csador viselése, valamint az olyan propagandatevékenység, amely a házasságot nem egy férfi és egy nő életközösségeként mutatja be. Tovább »

Szegedi Konzervatív Kör: Valami bűzlik Botka körül – hajtsuk el!

2017. április 4., kedd · 30 hozzászólás

botka_laszlo_varosi_kozgyules_16-12-16_003kf

Botka László magatartása nélkülözi a jó ízlést, a finom hitelességet és a miniszterelnökségre való alkalmasságot – írja a SZEGEDma.hu-hoz eljuttatott nyilatkozatában a Szegedi Konzervatív Kör. Tovább »

Szabó Bálint: Botka legyen férfi – neki és az MSZP-nek is érdeke a Szeviép-botrány feltárása (FRISSÍTVE)

2017. március 31., péntek · 34 hozzászólás

szabo_balint_sajttaj003kf

Önkormányzati és parlamenti vizsgálóbizottság felállítását szorgalmazta a Szeviép-károsultak egy részét képviselő Szabó Bálint jogász, illetve azt mondta, a kormánynak kellene kártalanítania a 433 érintett vállalkozót. Leszögezte, dokumentumokkal igazolható, hogy a szegedi önkormányzat 2 milliárdot fizetett ki a cégnek, vagyis hazudik Botka László, amikor azt mondja, semmi köze nincs a Szeviéphez az önkormányzatnak. Tovább »

Közgyűlés: húszezresek szálltak, egyenruhások érkeztek – Botka nem vette át a Szeviép-károsultak petícióját, Szabó Bálintot rendőrökkel vitették el

2017. március 31., péntek · 77 hozzászólás

varosi_kozgyules001kf

Súlyos balhéval köszöntött be a szegedi tavasz: az MSZP-s polgármester igyekezett a Fideszre kenni a Szeviép-botrányt, a károsultak petícióját nem volt hajlandó átvenni, az őket képviselő Szabó Bálint jogászt rendőrökkel bilincsben vitették el. Tovább »

Szegedi Jobbik: Ne kótyavetyélje el a város ingatlanvagyonát!

2017. március 22., szerda · 10 hozzászólás

racz_tibor_sajtotajekoztato01kf

Nem támogatja a szegedi Jobbik az önkormányzati ingatlanvagyon áron aluli kiárusítását – jelentette ki Rácz Tibor, a párt helyi alelnöke. A városüzemeltetési bizottság következő ülésére egy előterjesztést is készít, mely szerint végig nyomon szeretnék követni az értékesítési folyamatot minden érétkesebb ingatlan esetén. Tovább »

A kilakoltatások ellen Szegeden az AKUT: Az IKV-s bérleményben élők se kerülhessenek utcára!

2017. március 1., szerda · 15 hozzászólás

kilakoltatas_17-03-01_gs

„A szegénység nem bűn!”, „Soha többé kilakoltatást!”, „Lakhatást, ne zaklatást” – ilyen és ehhez hasonló transzparensekkel érkeztek a városházához az AKUT Egyesület szimpatizánsai, akik a kilakoltatási moratórium március elsejei lejártával arra hívták fel a figyelmet, hogy a bérlakásban élőket is fenyegeti, hogy fedél nélkülivé válnak. Mint mondják, a lakásrendelet módosításával méltányosságot gyakorolhatna a városvezetés, s erre konkrét javaslatot is tesznek. Tovább »

Szegedi közgyűlés: Botka folytatja a DK kinyírását – fura személycserék a jogi bizottságban + FOTÓK (FRISSÍTVE)

2017. február 10., péntek · 60 hozzászólás

varosi_kozgyules003kf

Előbb Szentistványi István, most Binszki József, azaz a Demokratikus Koalíció közgyűlési képviselete alól golyózta ki a külsős bizottsági tagokat a szocialista polgármester, aki szerint az ezekről a kérdésekről folyó vita “ócska provokáció”. Egyre élesebb a Botka kontra DK háború Szegeden, kérdés, milyen hatása lesz ennek az országos baloldali összefogásra. Amúgy a városatyák elfogadták Szeged 2017. évi költségvetését. Tovább »

Sajnálja a jobbikos Tóth Péter a havi egymilliót Botka Lászlótól

2017. február 3., péntek · 50 hozzászólás

toth_peter02_gs

Szeged a korábbiaknál magasabb, 51 milliárdos költségvetési főösszeggel számol idén, de a városvezetők is jól járnak, jelentősen emelkedik havi illetményük – jegyezte meg Tóth Péter jobbikos önkormányzati képviselő. Az illetményemelés emelés hátterében egy törvénymódosítás áll, igaz ennek egy részéről akár le is mondhatna a polgármester. Tovább »

Az állandóság posztmodern szobrától az eltűnő, átalakuló milliókig – bemutatjuk a városatyáink legfrissebb vagyonnyilatkozatait

2017. február 1., szerda · 54 hozzászólás

kozgyules_varosi60_gs

Idén is számba vettük a szegedi városatyák vagyonnyilatkozatait. Megnéztük, ki mint gyarapodott, vagy éppen kinek, mennyivel lett kevesebb pénze, ingatlana, vagyontárgya. Ellenőrizze velünk választott képviselőit! Tovább »

Tóth Péter: A fiatal családok helyett a „deres hajúak” fontosak Botka Lászlónak

2017. január 27., péntek · 10 hozzászólás

toth_peter_sajttaj001kf

A Jobbik politikusa is értékelte Botka László csütörtök délután elhangzott szavait. Úgy látja, a szegedi modell nem lehet országos minta, mert egyszemélyes döntéshozatal valósul meg. Beszélt az Európai Unió forrásaiból végrehajtott fejlesztésekről, a fiatal családok érdekeiről, s arról is, hogy miben ért egyet a polgármesterrel. Tovább »

Botka: Nagyvárosi polgármester nem szorulhat ki az országos politikából!

2017. január 26., csütörtök · 24 hozzászólás

kozeleti_kavehaz_botka21_gs

Szeged idén 51 milliárd forintból gazdálkodik, ennek felét fejlesztésekre fordítják – jelentette ki Botka László, a Szegedi Közéleti Kávéház évadnyitó rendezvényén a városháza dísztermében. A miniszterelnök-jelöltségét firtató kérdésre közölte, ő a szegedi mintát és modellt szeretné ajánlani az egész országnak. Tovább »

Molnár Áron: vízválasztó lesz Algyő életében tramtrain és a népszavazás

2016. december 28., szerda · 12 hozzászólás

molnar_aron01_gs

Meghatározó lesz Molnár Áron szerint a 2017-es esztendő Algyő fejlődése szempontjából, egyrészt a tramtrain nagy lökést adhat a nagyközség gazdaságának, ezzel párhuzamosan viszont a görög vegyi üzemmel kapcsolatos népszavazás akár el is riaszthat befektetőket. Tovább »

Ingatlaneladásban és lakásbérbeadásban is rekordot döntött az IKV

2016. december 22., csütörtök · 4 hozzászólás

ikv001kf

Az önkormányzati lakások és üzlethelyiségek bérbeadását tekintve csúcsot döntött idén az IKV Zrt. hatéves összehasonlításban, illetve az eladásokból befolyt összeg is megközelíti az 1,7 milliárdot, amire szintén nem volt példa az önkormányzat ingatlankezelő cégének életében – ismertette az esztendő legfőbb számait Kardos Kálmán elnök-vezérigazgató évértékelő sajtótájékoztatóján. Tovább »

Toroczkai: Ragaszkodok a rendeletünkhöz, ki fogja állni a törvényesség próbáját!

2016. december 21., szerda · 11 hozzászólás

korrupciomentes_ovezet02_gs

Az Emberi Jogok Európai Bíróságához is hajlandó fordulni Toroczkai László, ha végül elveszti a nagy vihart kavart rendeletük elleni jogi „csatát”. Ásotthalom polgármestere a SZEGEDma.hu megkeresésére közölte, sem a kormányhivatallal, sem az ombudsmannal nem ért egyet, és ha megsemmisítik a közösségi együttélés alapvető szabályairól szóló rendeletük egyes passzusait, másnap új előterjesztést tesz a képviselő-testület asztalára. Tovább »

Szegedi közgyűlés: karácsony előtt is egymás torkának ugrottak + FOTÓK

2016. december 16., péntek · 40 hozzászólás

varisi_kozgyules18_gs

A szocialisták botrányt provokáltak az iskolák működtetése állami átvételének kapcsán, a fideszes képviselők erre elhagyták az üléstermet az év utolsó közgyűlésén. Döntöttek a 25 ezer forintos szülési támogatás bevezetéséről, az elektromos autók ingyenes parkolásáról viszont nem is tárgyaltak. Tovább »

A tehetséges középiskolásokat és egyetemistákat jutalmazták + FOTÓK

2016. december 7., szerda · 4 hozzászólás

varosi_osztondijatado006kf

Az ösztöndíjak egy részét a szegedi önkormányzat adja tanulmányi eredményekért, a másik részét viszont az állammal közösen szociális alapon biztosítja. Tovább »

Sokba kerülhet a póráz nélküli sétáltatás Szegeden, de a futtatók rossz állapotúak

2016. november 23., szerda · 13 hozzászólás

kutyafuttaban_mj-009Összesen 18 kijelölt kutyafuttató hely van jelenleg Szeged-szerte, vagyis ezek azok a területek, ahol a gazdik póráz nélkül, bátran szabadon engedhetik az ebeket. Az önkormányzat egy új rendeletben azt szabályozza, hogy akik nem a kijelölt területen kutyáznak, akár 150 ezer forintos pénzbírságot is fizethetnek a szabálytalanságért. A kutyások arra panaszkodnak, ez túl magas összeg, ráadásul a futtatók területe nem pontosan behatárolható, nincsenek is kitáblázva.
Tovább »

Közgyűlés: Szabadok-e a szegedi közterek? – fent vitatkoztak, lent igazoltattak + FOTÓK

2016. november 11., péntek · 41 hozzászólás

kozgyules_varosi30_gs

Botka szerint senki nem korlátozza a szegedieket. A Széchenyi téren közben a szabad közterekért demonstráltak, majd az akcióban részt vevő civileket rendőrök igazoltatták, és szabálysértési eljárást kezdeményeznek ellenük “köztulajdon beszennyezése” (krétarajz a szökőkút oldalán) miatt. Tovább »

Szentistványi szerint Botkának csak a szavai baloldaliak, a tettei nem

2016. november 10., csütörtök · 4 hozzászólás

rakpart_hajlektalanok01kf

A független képviselő az utóbbi 10 napból hozta három példáját, amelyek nem egy szociálisan érzékeny városvezetés képét mutatják. Módosító indítványokat nyújtott be, hogy a problémák egy részét orvosolhassák. Tovább »

Lehetne nagyobb a gazdasági növekedés – állította Surányi György Szegeden + FOTÓK

2016. október 20., csütörtök · 8 hozzászólás

europai_magyarorszag_konferencia14_gs

Az MSZP-hez kötődő Pénzügykutató Zrt. tartott konferenciát Szegeden. Botka szerint távolodunk Európától, Lengyel László visszaépítené a korábbi önkormányzati rendszert, Surányi György nagyobb gazdasági növekedéshez javasolna módszert. Beszámolónk a rendezvényről. Első rész. Tovább »

Szegedi Jobbik: Pont a legrászorulóbbaknak és a fiataloknak nem jut önkormányzati bérlakás

2016. szeptember 9., péntek · 19 hozzászólás

jobbik_sajttaj003kf

Az önkormányzat által meghirdetett bérlakás-felújítási és pályáztatási program nem oldja meg a szegediek problémáit – mondja a helyi Jobbik. Tóth Péter szerint az IKV-s lakások épületszerkezeti problémáit korántsem oldja meg, ha rendbe hoznak néhány lakást. Tovább »

Vásároljon Szeged belvárosában 35 ezres négyzetméteráron – üresen álló helyiségeket ver dobra az IKV

2016. július 4., hétfő · 25 hozzászólás

oroszlan_u_4

A belvárosi négyzetméterárakhoz képest potom összegekért hirdet az IKV Zrt. pinceszinti és alagsori helyiségeket, az önkormányzati cég a hasznosításában több mint ötszáz ilyen helyiségből hatvanat adna el idén, amiből 215 millió bevétellel kalkulálnak. Tovább »

Önkormányzati bérlakást biztosítanának a háromgyermekes szegedi családnak

2016. július 1., péntek · 5 hozzászólás

csongradi76_panel01_gs

Remélhetőleg nem sokáig kell egy garzonban meghúznia magát a három gyermeket nevelő Fehér házaspárnak a nagymamánál, az IKV Zrt. felkereste őket, és ha minden feltételnek megfelel a család, akkor akár már a jövő héten egy Csongrádi sugárúti önkormányzati bérlakásba költözhetnek. Tovább »

Közgyűlés: antidemokraták, neokommunisták és Kohári-díjas feljelentések + FOTÓK

2016. június 24., péntek · 25 hozzászólás

kozgyules_varosi04_gs

Büntetőfeljelentést tettek Botka László ellen különösen nagy értékre elkövetett hűtlen kezelés gyanújával a Ligetfürdő-üzletrész értékesítése kapcsán. A városvezetés állítja: nem történt vagyonvesztés. A nyári szünet előtti utolsó rendes ülésen rózsaeső hullt, majd heves szócsata folyt a szemétszállításról, a zöld területekről és a polgármester demokráciafelfogásáról is. A kiskertes övezetek beépíthetőségének emelése kapcsán viszont teljes volt a konszenzus. Tovább »

Szegedi Jobbik: Valljon színt a városháza a VIP-parkolóbotrány kapcsán! (FRISSÍTVE)

2016. június 2., csütörtök · 34 hozzászólás

jobbik_sajttaj001kf

Sokat árt Szeged városának az a pletyka, mely szerint a VIP-parkolóbotrány gyanúsítottjai között ott találjuk Mózes Ervin címzetes főjegyzőt, Solymos László alpolgármestert és Kalmár Gábor kabinetfőnököt – mondja a szegedi Jobbik. A párt azt várja el, hogy az említett három személy álljon ki a nyilvánosság elé és határolódjanak el a szóbeszédtől. Tovább »

Közgyűlés: Botka visszahívta Tanács Esztert, Nógrádi lemondott a kutyakomédia miatt – transzparenserdő a díszteremben + FOTÓK

2016. május 27., péntek · 34 hozzászólás

kozgyules_varosi12_gs

Elég volt, el a kezekkel Esztertől és a demokráciától! – üzenték civil demonstrálók Botka Lászlónak, ám a polgármester, az MSZP és az Együtt kitartott Tanács Eszter lemondatása mellett. A Fidesz-L.É.T. frakcióvezetője a kutyakomédia kapcsán visszaadta pénzügyi bizottsági tagságát, és jelezte, képviselőcsoportja nem asszisztál ehhez az antidemokratikus cirkuszhoz. Tovább »

Pitiáner bosszúval vádolják Botkát

2016. május 25., szerda · 12 hozzászólás

sajttaj01_gs

Antidemokratikusnak, szimplán pitiáner politikai bosszúnak titulálták a szegedi ellenzéki képviselők, hogy Botka László elmozdítaná helyéről Tanács Eszter külsős bizottsági tagot. Mint közös sajtótájékoztatójukon kijelentették, a hatalmi arrogancia iskolapéldája, amit a szocialista városvezető álindokok mögé bújtatva megpróbál keresztülvinni a közgyűlésen. Tovább »

Kiállnak igazukért – Hétfőtől a városházánál demonstrálnak a Cserepes sori piac kereskedői

2016. május 5., csütörtök · 21 hozzászólás

cserepes_sor014kf

„Nem hagyunk tönkretenni 100 szegedi munkahelyet, nem hagyjuk felszámolni a cserepes sori piacot!” – üzenik a Cserepes sori piac kereskedői Botka Lászlónak, és hétfőtől a polgármesteri hivatal előtt tüntetéssorozatot kezdenek. Tovább »

Rácz fenyeget, Botka hallgat – Mi lesz veled, Cserepes sori piac?

2016. április 22., péntek · 61 hozzászólás

cserepes_sori_piac004

Sarokba szorítja bérlőit – vagyis bevételi forrását – a Cserepes sori piacot igazgató Rácz Attila, szerződést kíván bontani ugyanis azokkal, akik nem fogadják el az új feltételeket, amelyekről egyébként nem is tárgyaltak a felek. Időközben vesztegetéssel is megvádolta a kereskedőket és az is bebizonyosodott, hogy az önkormányzat csak taktikázott, nem is akartak érdemben tárgyalni a piacosokkal, pusztán a közgyűlés előtt nem akartak még egy botrányt. Tovább »

Botkától várják Rácz Attila ámokfutásának megállítását a Cserepes sori piacosok

2016. április 19., kedd · 14 hozzászólás

cserko_sajttaj_szabo_balint02_gs

Ultimátumot adott Rácz Attila, lelakatolják azon bérlők pavilonjait, akik e hét végéig nem írják alá az új szerződéseket. A tervezetekben több, a kereskedők által kifogásolt pont is található, például a díjemelés mértéke sem a korábban kialkudott 5-10%, és ellentétben az ügyvezető állításával, nem is egységesek a négyzetméterárak. Tovább »

Közgyűlés: Botka lesöpörte a kvótaellenes kezdeményezést, Binszki lebolsevikozta Orbánt + FOTÓK, VIDEÓK

2016. április 15., péntek · 86 hozzászólás

varosi_kozgyules22_gs

Smart City koncepciója már van Szegednek, de a kötelező kvótát elutasító határozata továbbra sincs, pedig nemcsak a mágnesvasút közeledik, de a migránsok is egyre érkeznek – újabb rövid, velős közgyűlésen vagyunk túl. Tovább »

Haág és Nógrádi: Botka európai szövetségesei lojalitását keresi, hidegen hagyják a szegediek félelmei

2016. április 15., péntek · 19 hozzászólás

haag_nogradi_sajttaj01

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a pénteki közgyűlés kapcsán a Fidesz és a KDNP helyi elnöke, akik akkor vonultak ki az ülésteremből, amikor a baloldali többség nem engedte napirendre venni a kötelező kvóta, a Martin Schulz-nyilatkozat és a migránsok Szegedre történő betelepítésének elutasítását célzó kormánypárti javaslatokat. Tovább »

Cserepes-botrány: Kisebb lesz a díjemelés, de a birtokvédelemről nem mondanak le a kereskedők

2016. április 15., péntek · 2 hozzászólás

szabo_balint sajttaj02_gs

Egyértelműen (és remélhetőleg) a szerdai pénzügyi bizottsági ülés volt a mélypont a Cserepes sori piacnál kialakult helyzet kapcsán, akár az ülés hangnemét és ezen keresztül a szegedi „demokratikus” (erő)viszonyokat firtatjuk, akár azt nézzük, hogy vajon mennyit is ér több mint kétszáz bérlő és családjuk jövője városvezetés szemében. Valamit mégiscsak ért a balhé, ugyanis (egy hónapnyi huzavona után) csütörtökön tárgyalóasztalhoz ült a többségi tulajdonos önkormányzat képviselője a bérlők által felfogadott jogásszal. A kereskedők 7+1 pontos követelései közül négyben már van egyezség, de az áfát továbbra is be kívánják vezetni jövő év januárjától a piacon, és egyelőre nincs megegyezés a birtokvédelmet és a szombati fizetős parkolást illetően sem. Tovább »

Nagy Sándor repülőt hajtogatott, Szécsényiné a biztonságiakért kiáltott, Szentgyörgyi átvette az irányítást – a pénzügyi bizottság botrányos ülése VIDEÓN

2016. április 14., csütörtök · 26 hozzászólás

cserko_varoshaza06_gs

Több mint 14 perces videónkban a szerdai botrányos pénzügyi bizottsági ülés legérdekesebb pillanatai: avagy hogy bánt el a szegedi baloldal a Cserepes sori piac kereskedőivel. Tovább »

“A szegedi lakosság többet érdemel” – a Civil Városi Unió kérdései a pénteki közgyűlés elé

2016. április 14., csütörtök · 32 hozzászólás

A város vezetése ezekben az ügyekben vagy lapít, vagy a jól fizetett sajtója segítségével semmitmondó magyarázatot ad – vélik a civilek. Tovább »

Szegedi közétkeztetési tender: a döntőbizottság szerint nem történt jogsértés

2016. április 7., csütörtök · Egy hozzászólás

kozetkeztetes06_gs

Mindez azt jelenti, hogy a szegedi önkormányzat megkötheti a szerződést a nyertesnek nyilvánított vállalkozással, és 2023-ig viheti tovább a helyi közétkeztetést a Suli-Host Kft. Tovább »

Beszél a Cserepes sori piac ügyében MSZP-s párttársaival Gőgös Zoltán – háromigenes népszavazást hirdetett meg

2016. április 6., szerda · 9 hozzászólás

gogos_zoltan_sajttaj001kf

Elsodorta a Cserepes sori piac ügye az MSZP népszavazási kezdeményezéseiről szóló sajtótájékoztatót. Gőgös Zoltán megígérte, “jó szolgálati küldetést vállal”, beszél párttársaival az áremelések ügyében. A Kúria mai döntésének köszönhetően az eddig két kérdés mellett a vasárnapi zárva tartás ellen is gyűjtenek aláírásokat. Tovább »

Következő oldal »