Öt év szökés után előzetesben a csalásokkal gyanúsított szegedi férfi

2017. február 28., kedd · Egy hozzászólás

bilincs_rendorseg

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség indítványára a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a szegedi férfit, aki a még mindig szökésben levő élettársával együtt hét személynek okozott milliós nagyságrendű kárt a 2010-es évek elején Szegeden. Tovább »

Előzetes letartóztatási indítvány a szentesi emberölés kísérlet ügyében

2016. december 15., csütörtök · Hozzászólok

jog_birosag_torveny

A Csongrád Megyei Főügyészség a mai napon indítványt tett a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el az előzetes letartóztatását annak a szentesi nőnek, aki élettársa ereit vágta el. Tovább »

Az ügyészség nyomoz a rendőrt és mentőst bántalmazó mindszenti fiatal ügyében

2016. június 6., hétfő · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette, valamint közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt folytat nyomozást egy mindszenti fiatalkorú férfival szemben – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség. Tovább »

Szegedi Jobbik: Valljon színt a városháza a VIP-parkolóbotrány kapcsán! (FRISSÍTVE)

2016. június 2., csütörtök · 34 hozzászólás

jobbik_sajttaj001kf

Sokat árt Szeged városának az a pletyka, mely szerint a VIP-parkolóbotrány gyanúsítottjai között ott találjuk Mózes Ervin címzetes főjegyzőt, Solymos László alpolgármestert és Kalmár Gábor kabinetfőnököt – mondja a szegedi Jobbik. A párt azt várja el, hogy az említett három személy álljon ki a nyilvánosság elé és határolódjanak el a szóbeszédtől. Tovább »

Lehel utcai robbantás: telefonos bejelentés alapján Ürömön vizsgálódnak a rendőrök

2014. január 19., vasárnap · Hozzászólok

Lehel utcai robbantás - Robbantásos bûncselekmény XIII. ker?Rendőri akció zajlik a Pest megyei Ürömön, egy ingyenesen hívható zöld számra érkezett állampolgári bejelentést ellenőriznek a rendőrök a hétfői Lehel utcai pénzintézeti robbantással összefüggésben – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője vasárnap az MTI-vel.
Tovább »

Szeged biztonságos város a megyeszékhelyek között

2013. december 27., péntek · 4 hozzászólás

rendorseg_gsSzeged a középmezőnyben áll a bűnös megyeszékhelyek ranglistáján. Arról, hogy mi bújik meg a statisztikák mögött, és egyáltalán mennyire tükrözi ez városunk közbiztonságát Német Ferencet kérdeztük.
Tovább »

Következő oldal »