Hírzóna

Eltűnés miatt keresnek egy szegedi férfit

Eltűnés miatt keresnek egy szegedi férfit

Márton Andrea
2024. január 22., hétfő
Eltűnés miatt keresnek egy szegedi férfit

Eltűnés miatt keresnek egy szegedi férfit - írja közleményében a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 22 éves férfi megtalálásában.

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010-157/114/2024. számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Bencze Alex László eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 22 éves férfi 2024. január 20-án, az esti órákban szegedi lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Bencze Alex László 175 cm magas, vékony testalkatú, haja fekete, szeme sötétbarna. Utolsó ismert ruházata: fekete kapucnis kabát, sötét nadrág - olvasható a közleményben.

Fotó: Pere Csaba. 

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.