Új pályázatot írnak ki az SZTE kancellári tisztségére

2015. szeptember 30., szerda · 4 hozzászólás

SZS20140401_szte_rektori_hivatal_001

Pályázat útján választják ki a hétfőn lemondott Devecz Miklós kancellár utódját a Szegedi Tudományegyetemen – tájékoztatta portálunkat az EMMI sajtóosztálya. Az új kiírás híre azért lehet érdekes, mert a Színház- és Filmművészeti Egyetemnél januárban lemondott kancellár esetében nem volt új eljárás, a korábbi pályázatnál a második helyre rangsorolt személyt nevezték ki. Tovább »

Az Együtt-PM üdvözli az NFA elnökének távozását

2013. november 16., szombat · Egy hozzászólás

Az Együtt-PM szövetség üdvözli, hogy távozni kényszerült a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) eddigi elnöke, Sebestyén Róbert, akit szerintük az állami földekkel való visszaélések, a közvagyon fideszes haveroknak átjátszása, a helyi gazdák kisemmizése miatt már régen le kellett volna váltani.
Tovább »

Vahl Tamás lemondott, mielőtt kinevezték volna

2009. április 16., csütörtök · Hozzászólok

Amint arról már beszámoltunk a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) milliós bírságokat szabott ki a Bajnai-kormány gazdasági miniszter-jelöltjének, Vahl Tamásnak volt cégére az elmúlt években, mert több alkalommal is kartellezésben találta vétkesnek azt az informatikai céget, a SAP Hungaryt. A jelölt a személyét ért támadások miatt lemondott posztjáról. Tovább »

Gyurcsány mindenkivel tárgyalna

2009. március 22., vasárnap · Hozzászólok

Az elnökségi ülés után – a zoom.hu beszámolója szerint – a még hivatalban lévő miniszterelnök, úgy nyilatkozott, hogy a stabil kormánytöbbség megteremtése érdekében minden parlamenti párttal tárgyalásokat kezdeményez majd. Az MSZP delegációját Gyurcsány, Lendvai Ildikó frakcióvezető és Simon Gábor választmányi elnök alkotja.
Tovább »

Következő oldal »