Szeged

Folytatódik a kellemes időjárás

Folytatódik a kellemes időjárás

Kovács György
2024. április 7., vasárnap
Folytatódik a kellemes időjárás

A tegnapi naphoz hasonlóan kellemes nap elé nézünk Szegeden. A kellemes hőmérsékletet csak enyhe felhőzet fogja árnyékolni, amit mérsékelt széllökések kísérhetnek. Csapadékra ma sem kell számítani.

 

A HungaroMet országos előrejelzése szerint a pára- és ködfoltok feloszlását követően napközben alapvetően napos idő lesz a jellemző, de időnként fátyolfelhők szűrhetik a napsütést. Csapadék nem lesz. A keleti, délkeleti szél helyenként, főleg az Észak-Dunántúlon megélénkülhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 28 fok között alakul, északkeleten lesz a hűvösebb. Késő estére 13 és 20 fok közé süllyed a hőmérséklet.

Szegeden 25 fokon várható a hőmérséklet tetőzése 12-13 óra között. Este 10 órakor is 15 fokra lehet számítani.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket a Köpönyeg orvosmeteorológiája szerint. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli hideg idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.