Bulvár

Kigyulladt egy ház csütörtökön Szegeden

Kigyulladt egy ház csütörtökön Szegeden

2017. október 27., péntek
Kigyulladt egy ház csütörtökön Szegeden

A tűz átterjedt a főépületre is, de a tűzoltók időben érkeztek és sikerült megfékezni a lángokat. A balesetben senki nem sérült meg.

Teljes terjedelmében égett egy melléképület tetőszerkezete péntekre virradó hajnalban. Szegedre, a Nemes Takács utcába riasztották a város hivatásos egységeit. A tűzoltók kiérkezésekor már a lakóépület egy része is lángolt. A tűzoltók három vízsugárral kezdték meg az oltást, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a lakóházban komolyabb kár nem keletkezett, személyi sérülés nem történt. Egy személyautó motortere égett csütörtökön délelőtt Szeged belvárosában. A tűz rövid idő alatt az utastérre is átterjedt. A szegedi hivatásos egység egy vízsugárral fékezte meg a lángokat, majd visszahűtötte az izzó alkatrészeket. A tűzben nem sérült meg senki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.