Közélet

Két pici kandúr már boldogan dorombol + FOTÓK

Két pici kandúr már boldogan dorombol + FOTÓK

2017. október 29., vasárnap
Két pici kandúr már boldogan dorombol + FOTÓK

Cica-örökbefogadó napot tartott az Országos Állatvédelmi Alapítvány Szegeden. Két csöppség hamar gazdára talált, emellett az állatbarát vásárlóknak köszönhetően csaknem 50 kilogramm tápadományt is összegyűjtöttek a szervezet munkatársai.

Két kiscica talált gazdára az Országos Állatvédelmi Alapítvány cica-örökbefogadó napján október 28-án, Szegeden, a Tesco Extrában. Összesen négy, 3-4 hónap körüli macskának kerestek szerető otthont a szervezet önkéntesei. Az állatokat korábban az utcáról fogadta be ideiglenesen egy hölgy Hódmezővásárhelyen. Ketten hozzá kerültek vissza további gondozásra, ketten viszont új gazdihoz kerültek. A két kis kandúrt egy szegedi és egy bordányi család fogadta örökbe. Az örökbefogadás mellett az alapítvány állateledel gyűjtést is tartott a helyszínen. Az állatbarát vásárlóknak köszönhetően összesen csaknem 50 kilogramm tápadomány gyűlt össze. Ezt az ideiglenes befogadók, valamint a rászoruló állattartó családok között osztja szét a szervezet. Az Országos Állatvédelmi Alapítvány fő célja az állatok védelme, éppen ezért a közeljövőben is lesznek hasonló programok, hogy a védtelen állatok mielőbb szerető gazdihoz kerülhessenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.